home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Evo jednog malog iznenađenja. Uprkos nedavnom najavljenom povlačenju sa evropskog tržišta (od januara 2013. godine), japanski Daihatsu Motor Company će pre toga svoju ponudu na Starom kontinentu osvežiti novim Charade-om.

 (Dalje)Citroen C3 Red Block

22 Feb 2011 - 08:26 Noviteti Link

Pred Salon automobila u Ženevi, Citroen je objavio set fotografija i prve detalje o novoj specijalnoj ediciji modela C3.

 (Dalje)

Novi Jeep Grand Cherokee (koji je nedavno kod nas pretpremijerno bio izložen u Fiat Centru dok je zvanično predstavljanje zakazano za kraj marta i Međunarodni salon automobila u Beogradu) će pored benzinaca dobiti i dizel motor.

 (Dalje)

Juliani Veela je novi italijanski sportista za čiji nastanak je zaslužan Juliani Automobili iz Milana.

Volkswagen će predstaviti novog Tiguan-a na svetskoj premijeri na 81. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi. Opšta potražnja za ovim Volkswagen modelom je uvek bila vrlo visoka,  sa 572,000 jedinica isporučenih širom sveta. Manji brat Touareg-a je sada na putu da nastavi dosadašnji uspeh sa novim izgledom i daljim unapređenjem tehnologije.

 (Dalje)


Audi će predstaviti novi, ekskluzivni, model – A8 L Security. U pitanju je A8 sa produženim međuosovinskim rastojanjem, koji nudi vrhunsku sigurnost svojim putnicima. Audi će Security model inicijalno ponuditi samo sa W12 agregatom, a za 2012. godinu je planirano da se u ponudi nađe još jedan pogonski agregat.

 (Dalje)

Maserati je za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi pripremio novu, Sport verziju kabrioleta GranCabrio.

 (Dalje)

Kineska kompanija BYD će posle Salona automobila u Detroitu i na Salonu u Ženevi (3. do 13. mart) izložiti svoje modele e6 i S6DM.

 (Dalje)

Saab će 23. februara u Trollhättan fabrici u Švedskoj obeležiti godinu dana od kada je holandski Spyker Cars od američkog General Motorsa preuzeo ovu marku.

 (Dalje)

Nissan Micra DIG-S

19 Feb 2011 - 09:48 Noviteti Link

Nissan je novu, četvrtu generaciju svog malog automobila Micra (u Japanu Nissan March) predstavio još prošle godine, a na predstojećem Salonu automobila u Ženevi na Nissanovom štandu biće izložena i Micra DIG-S (Direct Injection Gasoline-Supercharger).

 (Dalje)

Lexus će krajem ovog meseca Amerikancima ponuditi i model IS 350C F Sport Special Edition, i to u ograničenoj seriji od samo 175 komada.

 (Dalje)

Obeležavajući 10-godišnjicu prisustva na tržištu Singapura, italijanski Lamborghini je predstavio novo specijalno izdanje modela Gallardo.

 (Dalje)

Lotus Elise Club Racer

18 Feb 2011 - 21:48 Noviteti Link

Lotus će na Salonu u Ženevi početkom marta izložiti i novu, olakšanu verziju baznog modela Elise 1.6.

 (Dalje)

Proizvodna verzija modela Ampera će debitovati na Sajmu automobila u Ženevi (3.–13. mart). Oko 1.000 ljudi širom Evrope već je rezervisalo Amperu, a polovina njih su kupci iz poslovnog sektora.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno početkom septembra prošle godine, ukrajinski ZAZ je predstavio svoj novi automobil koji se bazira na kineskom modelu Chery A13 (Fulwin 2).

 (Dalje)