home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
  • Proizvodnja Cruze hečbek verzije
  • Novi Aveo kao dokaz kako dobro mogu da izgledaju male limuzine
  • Camaro coupe i kabriolet dolaze u Evropu
  • Rekordne cifre za 2010.
  • Stogodišnjica poslovanja 2011.

 (Dalje)Kia na Salonu automobila u Ženevi ima dve svetske premijere, i to novu generaciju gradskog automobila Picanto (u J. Koreji kao Kia Morning) i novi Rio.  

 (Dalje)

Na prošlogodišnjem Salonu automobila u Moskvi premijeru je pored dugo najavljivane Lade R90 (u stvari već dobro poznata Dacia Logan MCV, samo sa znakom ruske firme) imala i obnovljena Priora, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Italijanski Ferrari je na Salonu automobila u Ženevi održao promociju svog novog modela FF sa četiri sedišta i sa pogonom na sva četiri točka, koji je nedavno bio predstavljen u Maranellu.

 (Dalje)

Nemački proizvođač sportskih automobila Gumpert je na Salonu automobila u Ženevi i zvanično promovisao dugo najavljivani sportski model Tornante.

 (Dalje)

Kao potvrdu njenog ubeđenja da je potpuno hibridna tehnologija ključ za održivu mobilnost u budućnosti, Toyota na svom štandu u Ženevi predstavlja potpuno hibridna vozila (HV), Plug-in hibridna vozila (PHV), električna vozila (EV) i hibridna vozila sa gorivim ćelijama (FCHV).

 (Dalje)

Na Fordovom štandu na Salonu u Ženevi je izložen i Transit Connect Electric, električna verzija već dobro poznatog dostavnog vozila.

 (Dalje)

Lamborghini je konačno i zvanično predstavio dugo najavljivani Aventador LP700-4, čije su slike u prethodnih nekoliko dana preplavile internet.

 (Dalje)

Finac Juha Kankkunen (četvorostruki svetski reli šampion) je nedavno oborio svetski brzinski rekord u vožnji na ledu, i to za volanom Bentley Continentala Supersports convertible. Kako bi obeležio novi svetski rekord, Bentley je na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi predstavio specijalno izdanje ovog ionako ekskluzivnog kabrioleta.

 (Dalje)

Ford Ranger Wildtrak

28 Feb 2011 - 19:22 Noviteti Link

Ford je novi Ranger predstavio još prošle godine na Australian International Motor Show-u u Sidneju, a na ovogodišnjem Salonu u Ženevi premijeru ima i evropska verzija Ranger Wildtrak.

 (Dalje)

Nakon što je kupcima već ponudio Lancer Juro i Outlander Juro, britanski uvoznik Mitsubishija je sada pripremio i Colt 1.3 Juro Special Edition.

 (Dalje)

Zvanična premijera naslednika Lamborghinija Murcielago je zakazana za predstojeći Salon automobila u Ženevi (od 3. do 13. marta), a nekoliko dana pre promocije opet su procurele nove zvanične slike dugo očekivanog i dugo najavljivanog Aventadora LP700-4.

 (Dalje)

Mitsubishi Delica D:2

27 Feb 2011 - 09:32 Noviteti Link

Suzuki je u Japanu početkom januara ove godine i zvanično predstavio novi Solio modelske godine 2011, a od 10. marta će kupcima u Zemlji izlazećeg sunca biti dostupan i njegov blizanac pod imenom Mitsubishi Delica D:2.

 (Dalje)

Hyundai je početkom januara na Salonu automobila u Detroitu održao svetsku premijeru svog novog modela Veloster, čija će evropska verzija na tržištu Starog kontinenta startovati u aprilu.

 (Dalje)

Volvo S60 i V60 DRIVe

26 Feb 2011 - 13:54 Noviteti Link

Ekološki osvešćeni kupci automobila mogu od sada da nabave Volvo modele S60 i V60 u ekonomičnim DRIVe verzijama, sa emisijom CO2 od samo 114 i 119 grama po kilometru.

 (Dalje)