home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pojavile su nove zvanične slike naslednika Lamborghinija Murcielago, čija je promocija najavljena za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi.  

 (Dalje)Nagrađivani model Chevrolet-a, Cruze – a sada i osvajač titule na World Touring Car šampionatu (WTCC), dodatno će ove godine ojačati svoju poziciju na tržištu kada se u proleće u prodaji nađe njegova nova, petorovratna verzija. Produkcijski model imaće svoju svetsku premijeru na 81. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, koji će se održati od 3. do 11. marta.

 (Dalje)

Japanski Suzuki će za nekoliko dana italijanskim kupcima ponuditi novo specijalno izdanje modela Swift.

 (Dalje)

Francuzi su najavili da će na Salonu automobila u Ženevi izložiti i RCZ Asphalt special edition.

 (Dalje)

2011 AC MkVI u Ženevi

24 Feb 2011 - 09:06 Noviteti Link

AC Cars, koji će sledećeg meseca tokom Salona automobila u Ženevi obeležiti svoju 110-godišnjicu, najavljuje da će u Ženevi izložiti AC MkVI, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Idemo dalje. Posle modela C3 Red Block i C6 Noir et Blanc, Citroen predstavlja i DS3 Serie Noire i C5 Serie Noire.

 (Dalje)

Toyotina luksuzna divizija Lexus će početkom marta na Salonu automobila u Ženevi izložiti i sportski model LFA sa Nurburgring package-om.

 (Dalje)

Italijanski Ferrari je u Maranellu održao promociju svog novog modela FF sa četiri sedišta i sa pogonom na sva četiri točka, koji će biti izložen i na predstojećem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Renault Kangoo Maxi Z.E.

23 Feb 2011 - 21:23 Noviteti Link

Renault je već predstavio Kangoo Z.E. sa elektropogonom, dok će na Salonu automobila u Ženevi sledeće nedelje prikazati i njegovu produženu verziju Kangoo Maxi Z.E.

 (Dalje)

Fiat 500 by Gucci

23 Feb 2011 - 19:11 Noviteti Link

Gucci je povodom svoje 90-godišnjice i 150-godišnjice ujedinjenja Italije u saradnji sa Fiatom napravio specijalno izdanje malog Fiata 500.

 (Dalje)

Saab je danas u Švedskoj obeležio godinu dana od kada je holandski Spyker Cars od američkog General Motorsa preuzeo ovu marku.

 (Dalje)

Iz Volkswagena je krajem oktobra prošle godine stigla potvrda da će proizvodnja novog Golfa Cabriolet početi tokom 2011. godine, i to u fabrici u Osnabrucku.

 (Dalje)

Pored Grand Cherokeeja sa 3.0 CRD turbo-dizel motorom, Jeep će na predstojećem, 81. Salonu automobila u Ženevi održati i evropsku premijeru obnovljenog modela Compass.

 (Dalje)

2012 Jaguar XKR-S

23 Feb 2011 - 02:53 Noviteti Link

Jaguar je za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi pripremio promociju 2012 Jaguara XKR-S, pod čijom haubom se krije pojačani 5,0 litarski V8 motor sa kompresorom.

 (Dalje)

2012 Aston Martin Virage

23 Feb 2011 - 02:50 Noviteti Link

Aston Martin je za Salon automobila u Ženevi još ranije najavio model Vantage S, a pridružiće mu se i novi Virage, koji će u paleti britanske marke zauzeti mesto između modela DB9 i DBS.

 (Dalje)