home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Detalja o ovoj prepravci Calibre u Aston Martin DB9 nažalost nema, sem da je kreacija nastala na Tajlandu.

 (Dalje)Subaru je jedna od kompanija koja nije prisutna u Južnoj Koreji, ali će se to promeniti od aprila ove godine kada japanski proizvođač u toj zemlji i zvanično krene sa prodajom (bar u početku) svojih modela Legacy, Outback i Forester.

 (Dalje)

Renault je, prema nekim ranijim informacijama, Coupe-Cabrio verziju svog gradskog modela Twingo (sa tvrdim sklopivim krovom) trebalo da predstavi još na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, ali je promocija odložena i sada se govori da je novi termin ili predstojeći Salon u Ženevi početkom marta (gde će premijeru imati i novi Megane CC) ili jesenji Salon u Parizu. 

 (Dalje)

Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja stupio je na snagu 10. decembra. Kazne pljušte na sve strane, skupljaju se bodovi... ali neke odredbe su sporne i naćiće se pred Ustavnim sudom.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" je najavila da će opozvati milione vozila u SAD zbog rešavanja mogućih problema sa pedalom za gas, u drugom talasu masovnog povlačenja automobila na tehnički pregled u poslednja četiri meseca zbog slične greške, što bi moglo da naruši reputaciju pouzdane robne marke, prenele su agencije.

 (Dalje)

U beogradski Euro Sumar stigao je novi kontigent Suzukija SX4 u sedan varijanti, koji se sa motorom od 1,6 litara (107 KS), s bogatom opremom GL, metalik bojom i ručnim klima uređajem nudi za 10.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

 (Dalje)

Pagani C9 krajem 2010.

22 Jan 2010 - 16:35 Top secret Link

Na internetu su se pojavile nove informacije o novom supersportskom Paganijevom modelu, kodne oznake C9.

 (Dalje)

Američki General Motors i Chrysler su najavili prodaju nekoliko svojih automobila na aukciji, čiji će prihod donirati u fond za žrtve zemljotresa na Haitiju.

 (Dalje)

Evropska investiciona banka (EIB) je odobrila filijali Forda u Rumuniji zajam od 400 miliona evra (563 miliona dolara).

 (Dalje)

Preuzeto sa : Danas.rs

Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja objavilo je juče direktivu kojom bi uvoz hibridnih automobila trebalo da bude oslobođen od carine.

 (Dalje)

Novi Audi A8, odgovor na novu BMW seriju 7, kao i na obnovljene verzije Mercedesa S klase i Lexusa LS, na srpsko tržište zvanično stiže u martu, ali su već sada poznate njegove okvirne cene.

 (Dalje)