home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Pošto su sa konceptom XTS Platinum najavili naslednika za modele STS i DTS, iz Cadillaca stižu i najave da će studija njihovog budućeg najmanjeg modela ATS biti promovisana do kraja ove godine (na Salonu u Parizu ili na Salonu u Los Anđelesu). 

 (Dalje)Dvogodišnji Manuel umalo da ode u zatvor jer je tako odlučio sud u nemačkom Magdeburgu. Dečak je osuđen na dva dana zatvora pošto je prebrzo vozio i nije platio kaznu od 35 evra?! Ali, ispostavilo se da je sve u stvari birokratska greška.

 (Dalje)U Australiji je tokom 2009. godine prodato 937.928 vozila, odnosno za 7,4 odsto manje nego 2008.

 (Dalje)

Unikatni Ferrari P540 Superfast Aperta, čije su zvanične slike objavljene još pre nekoliko meseci (napravljen inače po narudžbini dovoljno bogatog Amerikanca Edwarda Wilson, a za dizajn se opet pobrinula italijanska kompanija Pininfarina), nedavno je bio izložen i na događaju 2010 Cavallino Classic na Floridi.

 (Dalje)

Prošle godine je italijanski Fiat Group Automobiles prodao više svojih automobila u Brazilu nego u samoj Italiji.

 (Dalje)

Chevrolet Camaro Cabrio na tržište stiže u drugom kvartalu 2011. godine, a posao za proizvodnju njegovog krova je po poslednjim vestima dobila kompanija Magna International Inc.

 (Dalje)

Uvoznik japanskog Nissana za Srbiju (www.nissan.rs) potencijalnim kupcima trenutno nudi modele ovog japanskog proizvođača po nižim cenama.

 (Dalje)

Nemački proizvođač sportskog automobila Artega GT je od sada u potpunosti prešao pod kontrolu meksičke investicione grupe Tresalia Capital, koja je inače od oktobra 2008. godine držala manjinski deo nemačke kompanije.

 (Dalje)

Japanski Mitsubishi je saopštio da u budućnosti planira prodaju od 100.000 automobila godišnje na tržištu SAD-a.

 (Dalje)

Ove špijunske slike restilizovanog Suzukija Wagon R namenjenog kineskom tržištu su nastale kod jednog tamošnjeg dilera i pokazuju promenjeni prednji kraj automobila, kao i deo modifikovane untrašnjosti.

 (Dalje)Kompanija "Pežo" dobila je ove godine novi vizuleni identitet zaštitnog znaka, stilizovanu figuru lava, i namerava do kraja 2012. godine plasira 14 novih modela, saopšteno je danas u "Verano centru" u Beogradu, koji je zastupnik tog francuskog proizvođača automobila.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" je obavestila američke dilere da obustave prodaju osam modela koji se nalaze na spisku za opoziv 2,3 miliona vozila, zbog rešavanja problema sa papučicom za gas i iznenadnim ubrzanjem.

 (Dalje)