home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Tokom prošle godine je na britanskom tržištu prodato ukupno 1.994.999 automobila, što predstavlja pad od 6,4 odsto u poređenju sa 2008.

 (Dalje)Roewe 350 : nove slike

18 Jan 2010 - 09:01 Top secret Link

Kineski Roewe je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Šangaju predstavio svoju novu studiju Roewe N1 Concept, koji će se na tržištu uz relativno male izmene naći kao serijski Roewe 350.

 (Dalje)

Prodaja SEAT vozila je u Nemačkoj i Austriji u 2009. godini porasla za 36%. Kompanija SEAT je prodala 336.000 vozila širom sveta, sto je manje za 8,6% u odnosu na 2008.

 (Dalje)

Iza imena CCS Concept (Circuit Club Sport) se krije olakašana i doterana varijanta ionako atraktivnog Lexusa IS F, koji je publici predstavljen na ovogodišnjem Tokyo Auto Salonu tjunera.

 (Dalje)

U narednih pet godina u svetu će najviše porasti prodaja automobila na hibridni pogon, zatim vozila na alternativna goriva, kao i kola sa malom potrošnjom goriva, prognoziraju menadžeri velikih svetskih automobilskih kuća u studiji međunarodne istraživačke kompanije KPMG.

 (Dalje)

Posle Megana Coupe, Koleosa i Lagune Coupe, i Renault Megane hatchback sa 5 vrata je nemačkim kupcima sada dostupan u specijalnom Night & Day izdanju.

 (Dalje)

Britanska firma SDR Sports Cars je na Autosport International Showu predstavila sportski auto V-Strom, za čiji pogon se brine centralno smešteni četvorocilindrični Subaru boxer motor, pojačan na 300KS.
 (Dalje)

Audi je znatno prevazišao prognozu koja je povećana u toku prethodne godine, prodavši 949.700 vozila širom sveta u 2009.

 (Dalje)

U centru Moskve je pre nekoliko dana nastala saobraćajna gužva kada su vozači primetili da se sa ogromnog televizijskog ekrana pored puta emituju scene iz - porno filma.

 (Dalje)

Preuzeto sa : rts.rs

Završen je 31. reli Dakar, koji je ove godine vožen u Argentini i Čileu. Jedini predstavnik Srbije, Gabor Sagmajster u konkurenciji motociklista na kraju relija zauzeo je 59. poziciju.

 (Dalje)

VIDEO : "Be MINI" reklama

17 Jan 2010 - 10:02 Video Link


RDX RACEDESIGN Peugeot 207

17 Jan 2010 - 09:51 Tuning Link

RDX RACEDESIGN se ni kod doterivanja Peugeota 207 nije bavio pojačanjem njegovih motora, već pre svega atraktivnijim vizuelnim nastupom.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Policija je izrekla 15.654 kazne na teritoriji cele Srbije od početka primene novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju kaže za „Blic nedelje“ Nedeljko Munjas, zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije za Beograd.

 (Dalje)

Samo nekoliko sati posle onih skeniranih slika iz procurele fabričke brošure, BMW je i zvanično objavio prvi set oficijelnih fotografija i tehničke detalje o blago restilizovanim modelima serije 3 Coupe i Cabrio (E92/E93).

 (Dalje)

Američki "Dženeral Motors" (GM) namerava da iduće sedmice privremeno zaustavi proizvodnju terenskog automobila "hamer" (Hummer) u svojoj fabrici u Šrivportu u državi Luizijana (Shreveport).

 (Dalje)