home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Izvor : Blic.rs

„Pauk“ je od danas jeftiniji za 50 odsto. Ukoliko nepropisno parkiraju vozilo vozači će, kao i do sada, plaćati kaznu od 5.000 dinara, ali će jeftinije platiti prenošenje vozila koja se, u zavisnosti od težine automobila, do sada naplaćivala od 4.000 do 8.830 dinara.

 (Dalje)



Nakon nedavne zvanične promocije novog Una, Fiat planira još nekoliko noviteta za tržište Južne Amerike.

 (Dalje)

Samo 12 minuta je bilo potrebno da se rasproda limitirano Frozen Gray izdanje aktuelnog BMW-a M3 koji je napravljen u seriji od samo 30 komada i samo za kupce u SAD-u (po ceni od 77.600 tamošnjih dolara).

 (Dalje)

Prošlogodišnji WRC vicešampion, Mikko Hirvonen i suvozač Jarmo Lehtinen postigli najbolja vremena na svim brzinskim ispitima 43. Serbian Rallya

 (Dalje)

Kao što je već dobro poznato, Fiat će tokom 2013. godine na tržište izbaciti dugo najavljivani "Citycar", naslednika Grande Punta, odnosno Punta Evo, ali i "New C-Hatchback i SW" (zamena za Bravo).

 (Dalje)

2011 Nissan Elgrand

22 Jun 2010 - 09:05 Noviteti Link

Japanski Nissan će u avgustu na domaćem tržištu lansirati unapređeni MPV model Elgrand, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Dugo najavljivani Peugeot 508 imaće premijeru ove jeseni na domaćem terenu Salona automobila u Parizu, a jedna od njegovih verzija biće i hibrid koji kombinuje dizel i elektromotor.

 (Dalje)

Sem sa budućim SLS AMG Roadsterom, porodica ovog Mercedesovog sportskog modela će biti proširena i varijantom sa elektropogonom.

 (Dalje)

Nedavno predstavljena nova generacija BMW-a serije 5 u Touring varijanti (F11) će ove jeseni kupcima biti dostupna i sa M Sport paketom.

 (Dalje)

Dacia Sandero Cabrio?

21 Jun 2010 - 21:00 Top secret Link

Nakon klasične limuzine, hatchbacka sa 5 vrata, karavana, pick up verzije Logana i SUV-a (ne treba zaboraviti ni na najavu budućeg MPV-a i gradskog mališana), u ponudi rumunske Dacie praktično nedostaju samo još kupe i kabrio modeli.

 (Dalje)

Nemcima je na raspolaganju nova specijalna edicija malog Fiata 500 koji, u skladu sa njegovim imenom ("500 Limited Edition Rosso Corsa") karakteriše upadljiva crvena boja.

 (Dalje)

Lotus je proteklog vikenda najavio dve nove specijalne edicije, odnosno RGB seriju modela Elise SC i Exige S.

 (Dalje)

Tri dizajnera (Francisco Costa, Diane von Furstenberg i Kenneth Cole) kreiraće tri specijalna Minija koja će biti prodata na aukciji tokom ovogodišnjeg izdanja "Life Ball" događaja (najveći HIV/AIDS dobrotvorni događaj u Evropi koji će se održati 17. jula u Beču).

 (Dalje)

(Ne)pristojna ponuda Fiata

21 Jun 2010 - 14:07 Vesti Link

Preuzeto sa : Politika.rs  

„Fi­jat” se na Ape­nin­skom po­lu­o­str­vu po­sled­njih da­na na­la­zi na naj­te­žim mu­ka­ma. Kul­mi­na­ci­ja ne­sla­ga­nja sa ita­li­jan­skim sin­di­ka­ti­ma još jed­na je po­tvr­da da Ita­li­ja ipak ni­je Ame­ri­ka.

 (Dalje)

Opoziv i za Peugeot RCZ

21 Jun 2010 - 11:58 Vesti Link

Tek je stigao na tržište, a vlasnici Peugeota RCZ već su dobili poziv za dodatni servis zbog potencijalnog problema sa kočnicama.

 (Dalje)