home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
- Šta radiš, ludače??? Ko te učio da voziš???, uz sledeći zaglušujući zvuk sirene, nešto je čemu sigurno prisustvujete često i na našim putevima, naročito u ovim vrelim danima.

 (Dalje)

Plan vlade u Berlinu jeste da se za 10 godina na ulicama Nemačke nađe milion elektro-automobila. To znači da, elektro-automobili neće tako brzo igrati neku veću ulogu u Nemačkoj. azija bi u tom smislu mogla da bude brža.

 (Dalje)

Evo i jedne kratke vesti iz Kine koja i ne predstavlja iznenađenje.

 (Dalje)

Na internetu se pojavilo nekoliko slika Minija Countryman Cooper S sa novim Aero Package-om.

 (Dalje)

UAZ Patriot Sport

21 Jun 2010 - 00:28 Noviteti Link

Ruski UAZ će sledećeg meseca na domaćem tržištu početi sa prodajom nove, Sport verzije modela Patriot.

 (Dalje)

Na jesen Volvo C30 Electric

20 Jun 2010 - 20:28 Vesti Link

Švedski proizvođač će u sklopu saradnje s energetskom kompanijom Göteborg Energi pripremiti prvu seriju od 10 primeraka modela C30 u Electric izdanju čija isporuka kreće na jesen.

 (Dalje)

Posle premijere na poslednjem Salonu automobila u Ženevi, novi Porsche Cayenne je odmah postao i predmet interesovanja brojnih tjuning kuća.

 (Dalje)

Seat Leon Cupra R310 WCE

20 Jun 2010 - 16:21 Noviteti Link

Seat je za švajcarske kupce pripremio specijalni Leon Cupra R310 WCE (World Champion Edition), koji u skladu sa imenom raspolaže sa 310 konja a biće proizveden u 200 primeraka.

 (Dalje)

Škodina prodaja u maju nastavila je da raste da bi dostigla 65.349 vozila (10% više u poredjenju sa prošlom godinom), i novi rekord kao najbolja prodaja u ovom mesecu u istoriji kompanije.

 (Dalje)

Iznenadno zaglavljivanje papučice gasa jedna je od najopasnijih stvari koje se mogu dogoditi u vožnji i izazvati paniku koja često ima vrlo bolne posledice.

 (Dalje)

Nemački uvoznik Volvoa je za tamošnje kupce pripremio novo limitirano izdanje modela V70 T6 AWD R-Design, koji će biti proizveden u 100 primeraka i to po ceni od 70.193 evra.

 (Dalje)

Auto-moto savez Srbije, Uprava saobraćajne policije MUP-a Republike Srbije i Asocijacija tehničkih pregleda vozila organizuje još jednu preventivno-bezbednosnu akciju „Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“ kao što je to tradicija već desetak godina unazad.

 (Dalje)