home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Novi video : Audi A1

26 Feb 2010 - 19:31 Noviteti, Video Link

Najmanji Audi A1 će javnost moći da upozna na Salonu automobila u Ženevi (4.-14. mart), dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)VIDEO : Lexus CT 200h

26 Feb 2010 - 18:20 Noviteti, Video Link

Serijska verzija prošlogodišnje Lexusove studije LF-Ch će imati premijeru na predstojećem Salonu u Ženevi, i to u formi novog Lexusa CT 200h.

 (Dalje)

Renault će na Sajmu automobila u Beogradu (od 8. do 14. marta) obradovati svoje kupce i to ne samo izložbom novih modela već i odličnim uslovima koji se nude za vreme ove manifestacije.

 (Dalje)

Kompanija Chrysler Balkans je u susret predstojećem BG Car Show 2010 pokrenula veliku prodajnu kampanju koja će trajati do kraja marta 2010.

 (Dalje)

Romeo Ferraris BMW M3

26 Feb 2010 - 15:03 Tuning Link

Tjuning kuća Romeo Ferraris, koja je ostala upamćena po Abarthu 500 Monza i trkačkom Abarthu 500 sa 360 konja, u svoje ruke je uzela i BMW M3 i njegov 4,0 litarski V8 motor koji u fabričkom izdanju raspolaže sa 420 konja.

 (Dalje)

Sa startom nove sezone Formule 1, odnosno od trke u Bahreinu 14. marta, stiže i novi Safety Car.

 (Dalje)

Nemačka tjuning kompanija TechArt će na predstojećem Salonu automobila u Ženevi izložiti Panameru Concept One, i to sa novim kitom za individualizaciju i poboljšanje aerodinamike ovog novog Porsche modela.

 (Dalje)

Aktuelna Toyota Corolla i nije vizuelno previše privlačna limuzina (mada, ukusi su različiti), ali kupcima na Tajlandu koji ipak žele nešto više od običnog porodičnog prevoznog sredstva, japanska kompanija nudi i sportski aero body paket. 

 (Dalje)

Kia Sorento VAN

26 Feb 2010 - 09:05 Noviteti Link

Kupcima u Evropi je sada dostupna i dostavna, VAN verzija nove generacije Kijinog SUV modela Sorento.

 (Dalje)

Japanska tjuning kompanija Wald International je postala već dobro poznata i evropskoj publici, i to po doradama prestižnih modela evropskih marki automobila.  

 (Dalje)

Renault Espace, koji je inače prošle godine proslavio 25. rođendan (za to vreme je u četiri generacije prodat u više od 1,2 miliona primeraka), uskoro dobija naslednika. 

 (Dalje)

Nevolje "Tojote" su rezultat preterane samouverenosti najvećeg proizvođača automobila u svetu, ocenio je stručnjak za međunarodnu trgovinu i predsednik vašingtonskog Instituta za ekonomsku strategiju Klajd Prestovic.

 (Dalje)


Dok se čeka na njihov novi C9 (nešto više o tome OVDE), Pagani je za predstojeći ženevski Salon automobila priprema specijalno, verovatno i poslednje izdanje aktuelne Zonde.

 (Dalje)

Tri japanska proizvođača automobila povukli su hiljade vozila, uglavnom sa domaćeg tržišta, preneo je BBC.

 (Dalje)