home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nemački Opel saopštio je da je, zahvaljujući pomoći vlade, od početka januara prodato više vozila nego u celoj protekloj godini.

 (Dalje)Bavarski BMW će na Salonu automobila u Frankfurtu imati još jednu zanimljivu premijeru. Naime, pored novog X1, X6 ActiveHybrida, serije 7 ActiveHybrid, Vision EfficientDynamics Concepta i ostalih, na njihovom štandu biće i M6 Competition Limited Edition.

 (Dalje)

Škoda od sada češkim kupcima nudi svoj popularni model Octavia i u verziji sa pogonom na tečni naftni gas (TNG), i to u obe karoserijske varijante.

 (Dalje)

Nemački "Porše", jedna od najprofitabilijih autokompanija na svetu, najavio je da je prinudjen da smanjuje broj radnih sati zbog pada prodaje, prenose agencije.

 (Dalje)

Pod sloganom „Zajedno s orlovima do svetskih vrhova“ i s namerom da potencijalnim kupcima omogući da našu fudbalsku reprezentaciju, na putu do finala Svetskog prvenstva, bodre iz novog automobila, uvoznik Forda za našu zemlju (beogradski Grand Motors) je za Fiestu i Focusa pripremio specijalne cene.

 (Dalje)

Citroen je još krajem juna objavio prve zvanične fotografije nove, druge generacije modela C3, a ovim novim setom fabričkih slika želi da nas podseti na njegovu svetsku promociju, koja će se održati sredinom ovog meseca na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Pežo Sitroen (PSA Peugeot Citroen) i Micubiši Motors (Mitsubishi) postigli su dogovor da ponude električni automobil Evropi do kraja iduće godine, saopštile su danas dve kompanije.

 (Dalje)

Premija od 2.500 evra koja se isplaćuje za uništavanje starih automobila u Nemačkoj je skoro potrošena. Automobilska industrija je ove godine profitirala od prodaje novih automobila, ali eskperti predvidjaju novu krizu.

 (Dalje)

Uvoznik rumunske Dacije za Srbiju (Renault Nissan Srbija d.o.o.) je na svom sajtu www.dacia.rs objavio cenovnik prilično dugo očekivanog modela Sandero Stepway.

 (Dalje)

Korejski Hyundai Motor je danas i zvanično otkrio svoje novitete za Salon automobila u Frankfurtu, koji ove godine traje od 17. do 27. septembra.

 (Dalje)

Opelova ecoFLEX porodica ekonomičnijih i ekološki prihvatljivijih modela dobija novog člana. Insignia ecoFLEX već postoji, ali sa 2.0 CDTI ECOTEC dizelašem koji razvija 118kW/160KS i 350 Nm, a sada je u ponudu ubačena i slabija verzija sa 95kW/130KS i 320 Nm.

 (Dalje)

Evropska filijala Forda nastavlja da širi svoju Black Magic porodicu specijalnih edicija, kojoj sada pripada i Black Magic serija malog crossovera Fusion.

 (Dalje)

Nemački Hamann Motorsport je svoju ponudu proiširio i novim setom točkova za Ferrarijev kabriolet sa tvrdim sklopivim krovom California.

 (Dalje)

Nemački Novitec Rosso ne posustaje u doterivanjima raznih modela Ferrarija, a najnoviji u dugačkom nizu je 599 GTB sa modifikovanim izgledom i pojačanim V12 motorom.

 (Dalje)

Društvo 2010 Lotusu Exige Cup 260 na štandu britanske marke na Salonu automobila u Frankfurtu praviće i novi Elise Club Racer, olakšani model sa smanjenom potrošnjom i emisijom CO2.

 (Dalje)