home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Švarceneger i Audi e-tron

11 Dec 2009 - 08:47 Vesti Link

Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger), Guverner države Kalifornija, je posetio Audi štand na Sajmu automobila u Los Angelesu i posebnu pažnju obratio na zvezdu Salona - Audi e-tron koncept.

 (Dalje)Prema najavi kineske fabrike Haima, njihov mali gradski model Prince će se na tamošnjem tržištu naći početkom naredne godine.

 (Dalje)

Među brojnim popustima i akcijama koje su trenutno aktuelne na našem tržištu, nalazi se i ponuda uvoznika italijanskog Alfa Romea za našu zemlju, firme Delta Automoto (zvaničan sajt uvoznika je www.alfaromeo.rs).

 (Dalje)

Kod Ladinih prodavaca je u toku sniženje za Kaline i Priore.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Los Anđelesu Dodge je predstavio unapređenu 2010 verziju Vipera SRT10 kao i specijalno izdanje Viper SRT10 ACR 1:33 Limited Edition, ali to još nije kraj ovog sportskog modela čija će proizvodnja u sadašnjem obliku prestati tokom sledeće godine.  

 (Dalje)

Nemački Hofele Design se potrudio da standardni Audi A5 svojim novim paketom vizuelno približi sportskom R8 modelu.

 (Dalje)

Norveški proizvođač električnih vozila "Think Global", koji je zbog dugova do avgusta bio pod sudskom zaštitom od bankrota, počeo je da proizvodi električni automobil "tink siti" u fabrici finskog proizvođača "Valmet automobili" u Usikaupunki.

 (Dalje)

Seriji "Black Bison Edition" prerađenih modela u ponudi japanske tjuning kuće Wald International (poznat po doterivanjima Mercedesa, BMW-a, Lexusa....) se pridružila i najnovija generacija Toyotinog hibridnog Priusa.

 (Dalje)

Do kraja novembra ove godine na tržištu Srbije, zajedno sa "Fijatom", prodato je oko 39.000 vozila, izjavio je danas Tanjugu član Udruženja uvoznika vozila Milan Belin.

 (Dalje)

Edo Competition je upravo predstavio novi tjuning paket za Lamborghinijev Gallardo.

 (Dalje)

Nova kompanija Alanqa Motor Company je za 15. decembar i 10. Salon automobila u Dubaiju najavila prezentaciju nekoliko svojih off-road modela (u civilnoj i vojnoj verziji).

 (Dalje)

Indijska kompanija Tata Motors je evropsku verziju najjeftinijeg automobila na svetu – modela Tata Nano, predstavila na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, a u međuvremenu su se pojavile nove informacije kao i novi set fotografija.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

U Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca počela probna proizvodnja registarskih oznaka.

 (Dalje)

OnyxCars Porsche Cayenne

10 Dec 2009 - 12:56 Tuning Link

Onyx (poznat i po nedavnoj preradi Ranger Rovera Sport) se kod doterivanja Porscheovog SUV modela Cayenne nije bavio pojačanjem motora, pa se sve svodi na izmenjeni izgled spoljašnjosti.

 (Dalje)