home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Volkswagenov mališan Fox je na evropskom tržištu dobio novi bazni motor, i to 1.2L agregat koji zadovoljava Euro5 standard.

 (Dalje)Kompanija KIA AUTO d.o.o. Beograd uspešno je završila nagradnu igru "KIA WORLD CUP" organizovanu povodom svetskog prvenstva u fudbalu.

 (Dalje)

Brabus iBusiness SV12 R

26 Avg 2010 - 11:11 Tuning Link

Iza imena BRABUS iBusiness SV12 R se krije modifikovana Mercedesova S klasa koja ima Apple Multimedia Center i snagu od 750 konja.

 (Dalje)

Nakon lansiranja Tate Nano, najjeftinijeg novog automobila na svetu, mnogi proizvođači su takođe najavili predstavljanje niskobudžetnih vozila, a među poslednjima je i kineski Zotye Holding Group.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Nekadašnji biser krune Britanske imperije, Indija, postaje sve snažniji, globalni automobilski gigant.

 (Dalje)

Heico Volvo S60

26 Avg 2010 - 09:00 Tuning Link

Heico Sportiv je još pre više od mesec dana kratkim saopštenjem i sa nekoliko crteža najavio skoru prezentaciju svoje obrade novog Volvoa S60.

 (Dalje)

Brabus Mercedes SLS AMG

26 Avg 2010 - 08:41 Tuning Link

Brabus, nemačka tjuning kuća specijalizovana za obradu automobila sa trokrakom zvezdom, u svojoj ponudi naravno ima i modifikovani Mercedes SLS AMG.

 (Dalje)

Dobitnik jedne od najprestižnijih nagrada za dizajn - Red dot, Civic Hatchback, kod nas popularniji pod nadimkom “space”, verovatno je privukao vašu pažnju.

 (Dalje)

Hondin hibridni model Insight odlično je prihvaćen širom sveta zbog svojih ekoloških karakteristika i prijateljskomg odnosa prema životnoj sredini. U ovom modelu Honda je prvi put primenila novu tehnologiju - sistem ekološke pomoći u vožnji - Eco Assist, a kojim je sada opremljen i novi hibridni kupe CR-Z.

 (Dalje)

Toyota je odlučila da iskoristi ovogodišnji Salon automobila u Moskvi da javnosti predstavi i obnovljenu verziju svog Highlandera.

 (Dalje)

Na Salonu u Moskvi premijeru ima i dugo najavljivana Lada R90 koja je u stvari već dobro poznata Dacia Logan MCV, samo sa znakom ruske firme.

 (Dalje)

Honda je tokom redovne 64. sednice Evropskog parlamenta mladih, koja je održana od 30. jula do 8. avgusta u Frankfurtu, učesnicima predstavila svoj prvi serijski automobil sa pogonom na vodonične ćelije - FCX Clarity.

 (Dalje)

Ovo je nova Renaultova limuzina nazvana Latitude, koja svoju zvaničnu svetsku premijeru ima na Salonu automobila u Moskvi.

 (Dalje)

U Novom Sadu će se održati manifestacija i okupljanje starovremenskih vozila - Oldtimera pod nazivom "16. LukOil međunarodni skup starovremenskih vozila u Novom Sadu" od 27.-29. 08.2010. U Novom Sadu u organizaciji YU Auto Moto Kluba "Veteran" iz Novog Sada.

 (Dalje)