home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Čitaoci auto magazina "Auto Zeitung" su glasali za tri Audi modela u "Auto Trophy 2009". Uspeh za Audi A5 Sportback, Audi R8 Spyder i Audi Q5.

• Uspeh za Audi A5 Sportback, Audi R8 Spyder i Audi Q5
• Četiri druga i dva treća mesta za Audi modele
• Audi šesti put uzastopno pobeđuje u magazinu Image Report

 (Dalje)Četvrta generacija Astre, jednog od kandidata za prestižnu titulu Automobil godine 2010, odnedavno se može kupiti i kod nas.

 (Dalje)

Novi Volkswagen CrossFox

26 Nov 2009 - 09:24 Noviteti Link

Fox, najmanji model u gami nemačkog Volkswagena, koji se inače proizvodi u Brazilu, prošlog meseca je doživeo redovno zatezanje bora, a od decembra će mu se pridružiti i restilizovana i vizuelno privlačnija (pro)terenska verzija CrossFox.

 (Dalje)

Italijanski Ferrari se nakon zvanične promocije modela 458 Italia okreće novim modelima, među kojima se nalazi i naslednik supersportskog Enza.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, Bentley radi na novom, manjem modelu, koji je trenutno poznat samo kao NCB (New Compact Bentley).

 (Dalje)

Osiguravajuća društva, u skladu sa pozitivnim zakonima, od decembra moraju, prilikom izdavanja polise obaveznog osiguranja, vozačima da izdaju i obrazac - evropski Izveštaj o sabraćajnoj nesreći, saopštili su predstavnici osiguravača.

 (Dalje)

Mercedes i Renault su najavili partnerstvo na razvoju nove platforme za male modele i nekoliko novih motora.

 (Dalje)

Izvor : Novosti.rs

Proizvodnja „punta“, započeta u nedelju, posle požara koji je izbio 14. novembra u pogonu „Montaže“, ustaljena je, a uskoro će krenuti i serijska proizvodnja ovog modela u „van“ varijanti - saznaju „Novosti“.

 (Dalje)

Geiger HP 790 Ford GT

26 Nov 2009 - 00:47 Tuning Link

Ford GT se ne proizvodi već neko vreme, ali to nije smetalo specijalisti za obradu američkih automobila – kompaniji Geiger Cars, da se ponovo pozabavi ovim sportistom.

 (Dalje)

Jedan za sada neimenovani ruski milijarder kupio je limuzinu koja je nekada pripadala nemačkom fireru Adolfu Hitleru, objavili su nemački mediji.

 (Dalje)

Baziran na standardnom Porscheu 997 GT2, ovaj GT2 Speed Bi-Turbo je dobio dva Wimmer turbo punjača, interkuler, reprogramiranu elektroniku motora i novi izduvni sistem (između ostalog), pa sada raspolaže sa čak 827KS pri 7400 o/min. i 948 Nm obrtnog momenta (odnos težina/snaga je 1,84 kg po KS).

 (Dalje)

Na Šumadija sajmu u Kragujevcu danas je otvoren 6. Sajam automobila, auto delova i opreme na kojem učestvuje oko 40 izlagača.

 (Dalje)

Zimski pregled obuhvata proveru 11 kontrolnih tačaka. Za pouzdano paljenje vašeg automobila - besplatna provera akumulatora. Pored ponude koja odgovara potrebama vašeg vozila u zimskim uslovima, u toku trajanja akcije, pripremljen je atraktivan asortiman Volkswagen originalnih rezervnih delova i Volkswagen originalne dodatne opreme, po akcijskim cenama.

 (Dalje)

Nezavisna organizacija EuroNCAP (European New Car Assessment Programme) je objavila izveštaj o najnovijoj, novembar 2009. seriji crash testova bezbednosti (naravno, po novim, oštrijim kriterijumima koji važe od februara ove godine).

 (Dalje)

U Parizu je i zvanično predstavljen Twingo Gordini RS, čime je Renault ponovo na scenu vratio ime Gordini koje će u budućnosti nositi još nekoliko modela iz ponude francuske fabrike.

 (Dalje)