home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mugen Honda CR-Z

10 Dec 2009 - 00:32 Tuning Link

Samo dan nakon procurele fabričke brošure koja prikazuje serijsku varijantu nove Honde CR-Z (o tome više OVDE), pojavila se i skenirana brošura tjunirane verzije ovog hibrida.

 (Dalje)Kao i prethodnih godina, posetioci specijalizovanog automobilskog web portala www.netauto. rs, prema sopstvenim kriterijumima, mogu da glasaju za automobile koji su se pojavili u ovoj godini.

 (Dalje)Dan uoči stupanja na snagu Zakona o bezbednosti u saobraćaju, još nije utvrđena minimalna cena obuke budućih vozača koju treba da propiše vlada, a u auto-školama ocenjuju da bi obuka mogla koštati najmanje 500, ili čak 800 evra.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, indijski Tata Motors priprema i mali pick up na bazi najjeftinijeg novog automobila na svetu – modela Nano.

 (Dalje)

Britanski automobilski magazin "Top Gear" izabrao je hibridni model japanske "Tojote", "tojotu prijus", za "gradski automobil godine".

 (Dalje)

Nemačka kompanija RUF Automobile GmbH, nakon elektromodela Greenster na bazi Porschea 911, sada u Kopenhagenu (gde je u toku Konferencija o klimatskim promenama) javnosti prikazuje još jedan Porsche na elektropogon.

 (Dalje)

Predsednik Upravnog odbora grupe „Zastava vozila” iz Kragujevca Aleksandar Ljubić izjavio je danas da je u proteklih osam meseci proizvedeno 15.000 automobila marke punto, a da je planirano da se naredne godine ta proizvodnja duplo uveća.

 (Dalje)

Nakon nedavne promocije Twinga Gordini RS, Renault na bazi Twinga RS sada predstavlja i dve nove reli verzije – Twingo RenaultSport R1 i Twingo RenaultSport R2 (prodaja inače startuje u aprilu naredne godine).

 (Dalje)

Volkswagen se ne zaustavlja. Naime, samo nekoliko dana nakon što su saopštili da su kupili 49,9 odsto akcija Porschea (za 3,9 milijardi evra), Nemci su sada sa Suzukijem sklopili i dogovor o dugoročnom strateškom partnerstvu.

 (Dalje)

General Motors će uložiti 336 miliona USD u centar za proizvodnju vozila Detroit-Hamtramck koji će 2010. godine početi sa proizvodnjom Chevrolet Volta, električnog automobila sa duplim mogućnostima.

 (Dalje)

Chevrolet je svoj SUV model Captiva blago doterao za novu prodajnu sezonu, zamenivši dosadašnji 2.0 VCDi turbo-dizelaš većim i snažnijim 2.2 VCDi motorom (by VM Motori).

 (Dalje)

Chevrolet je nemačkim kupcima upravo ponudio tri nova specijalna paketa za modele Aveo, Cruze i Captiva.

 (Dalje)

Specijalna serija Alfine Brere, nazvana "Italia Independent" (za tržišta Evrope, Japana i Australije biće napravljeno ukupno 900 primeraka), poznata je već nekoliko meseci, ali je sada dostupna i nemačkim kupcima.

 (Dalje)

Nemački auto-gigant "Dajmler", u okviru koga posluje "Mercedes-Benc", očekuje da će obim prodaje u četvrtom tromesečju ove godine "značajno porasti" zahvaljujući skoku isporuka u novembru, preneo je internet portal "Autonjuz."

 (Dalje)