home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

De Tomaso SLC

1 Dec 2010 - 16:49 Top secret Link

Po informacijama koje su objavljene još prošle godine, na Salonu automobila u Ženevi 2011. bi trebalo da se pojavi prvi novi De Tomaso.

 (Dalje)Toyota je danas u Indiji i zvanično strtovala sa prodajom Etiosa sedan, koji je japanska kompanija u formi koncepta predstavila početkom januara na Salonu automobila u Nju Delhiju.

 (Dalje)

Pošto je krajem oktobra japanskim kupcima već ponudila blago doterani Jazz (u Japanu se zove Fit) i njegovu hibridnu varijantu, Honda je sada objavila da će obnovljeni Jazz i Jazz Hybrid u Evropi biti dostupni od 1. februara sledeće godine.

 (Dalje)

Da nada umire poslednja dokazuje vest koja stiže iz Italije - projekat oživljavanja slavnog Lancijinog Stratosa neće ostati na jednom primerku, već je u pripremi tiraž od najmanje 25 komada.

 (Dalje)

Od Australije preko Kuvajta do Vijetnama: diplomate iz 26 zemalja u poseti Autostadt-u

Važni međunarodni gosti su posetili Autostadt u Volfsburgu: 37 ambasadora i predstavnika diplomatskog kora su posetili ovaj auto park u utorak, 23.11.2010.

 (Dalje)

Ograničena količina modela Splash 1.2 GLX i SX4 1.5 GC+ koji se nalaze na lageru uvoznika Suzukija, beogradskog Euro Sumara, dobila je nove, do sada najpovoljnije cene.

 (Dalje)

Izvor : Blic.rs i Autobrief.com

Apsolutni rekord u neplaćanju parkinga u Novom Sadu trenutno drži bosanski državljanin koji je sakupio 212 kazni od po hiljadu dinara. S obzirom na to da je u pitanju strani državljanin, "Parking servis" nema mogućnost da ga sudski goni, zbog čega mu je konfiskovano vozilo.

 (Dalje)

Predstavnici Toyote i agencije "Optimizam", organizatora manifestacije "Beogradski sajam slatkiša" i konkursa "Auto sladak k’o bombona", su u utorak 30.11. predali 250 kilograma bombona proizvođača "Pionir" Subotica, nagradu koju je u okviru ove manifestacije osvojila Toyota, štićenicima zavoda za vaspitanje dece i omladine u čijem sastavu je i prihvatilište za nezbrinutu decu.

 (Dalje)

Sem po doradi Rolls-Royce Phantoma, japanski tjuner Wald International ovih dana pažnju privlači i modifikovanom Toyotom Vellfire Z Grade Executive Line.

 (Dalje)

Renault X87

1 Dec 2010 - 09:00 Top secret Link

Renault planira da u svoju ponudu ubaci i manji crossover (kodne oznake X87) koji bi se bazirao na Nissanu Juke i koji bi takođe koristio i brojne komponente Qashqaija.

 (Dalje)

Zanimljiva kreacija tjuning kompanije Anderson Germany je i ovaj modifikovani Lamborghini Gallardo LP560-4, i to sa dodatkom White Racing Edition u imenu.

 (Dalje)

BBR-Cosworth Mazda MX-5

1 Dec 2010 - 08:32 Tuning Link

Mazda MX-5 sa 2,0 litarskim četvorocilindrašem posle obrade kuća BBR i Cosworth Engineering umesto sa serijskih 158KS raspolaže sa 235KS pri 7130 o/min. i 257 Nm pri 5360 o/min.

 (Dalje)

Nešto više o novom Hyundaiju Grandeur možete pročitati OVDE.Nakon onih procurelih zvaničnih slika, Audi je upravo objavio i fabričko press saopštenje i novi set fotografija nove generacije Audija A6.

 (Dalje)