home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)Najveći češki prozivođač automobila Škoda iz Mlade Boleslave ponovo je u tradicionalnoj češkoj anketi Eksporter godine osvojio priznanje kao najuspešniji češki izvoznik u istoriji.

 (Dalje)

VIDEO : Chevrolet Volt ples

15 Dec 2009 - 19:30 Video Link


Izvor : Novosti.rs

Osim crvenog pasoša, novca i rezervacije smeštaja, građani koji posle podizanja „vizne rampe“ planiraju svojim vozilom da krenu u neku od zemalja EU, za put treba da pripreme i automobil.

 (Dalje)

Građani su posle početka primene novog Zakona o bezbednosti saobraćaja napravili jagmu za svom vrstom opreme za automobile, kupujući i ono što su i do sad morali da imaju, ali i ono što ni ubuduće neće biti obavezno.

 (Dalje)

Mercedes je za 10. Salon automobila u Dubaiju (Dubai International Auto Show) pripremio dve premijere, odnosno posetioci će moći da vide specijalne verzije modela SLS AMG i G55 AMG.

 (Dalje)

Sem premijere novog Pola u varijanti sa troja vrata, Volkswagen je na poslednjem Salonu u Frankfurtu izložio i Polo BlueMotion, čija je prodaja sada i zvanično počela u Nemačkoj (po ceni od 16.500 evra).

 (Dalje)

Izvor : Politika.rs

Zahvaljujući primeni Prelaznog trgovinskog sporazuma od 1. januara sledeće godine sledi dalje sniženje carina na robu iz EU.

 (Dalje)

Kepler Motors MOTION

15 Dec 2009 - 09:15 Noviteti, Video Link

Američka kompanija Kepler Motors će tokom ove nedelje na 10. Salonu automobila u Dubaiju (Dubai International Motor Show) predstaviti novi superauto MOTION sa 4x4 pogonom, koji se odlikuje kombinacijom V6 benzinca i elektromotora.

 (Dalje)

Toyota je sa dve teaser slike i kratkim press saopštenjem najavila svetsku premijeru svog novog koncept vozila, koji će svetlost dana ugledati na sledećem NAIAS Salonu automobila u Detroitu (North American International Auto Show, januar 2010.).

 (Dalje)

Senner Audi Q7

15 Dec 2009 - 08:35 Tuning Link

Dve nedelje nakon doterivanja Audija R8, nemački Senner Tuning se pozabavio i Audijem Q7, koji je bogatiji za pojačani V8 motor, novi izduvni sistem, spušteno ogibljenje i komplet RS-silver točkova od 22 inča.

 (Dalje)

VIDEO : BMW Merry X-mas

15 Dec 2009 - 00:59 Video Link


Kineska kompanija "Čeri automobili" mogla bi postati kupac fabrike Termini Imerese na Siciliji, jedne od proizvodnih baza italijanskog auto-giganta "Fijat", piše njujorški poslovni dnevnik "Vol strit džornal".

 (Dalje)

Audi je, pored objavljivanja ovih teaser videa i slika, i zvanično potvrdio da će budući najmanji Audi A1 svetsku premijeru imati na Salonu automobila u Ženevi sledeće godine, dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)

Izgled ovog novog Mercedesovog kabrioleta sa sklopivim platnenim krovom (otvara/zatvara se za 20 sekundi, i to do brzine od 40 km/h) već odavno nije tajna, budući da su proteklih meseci napravljeni dobri špijunski snimci nemaskiranih primeraka (nekoliko odličnih fotografija je čak nastalo na setu filma Sex and the City 2).

 (Dalje)