home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

“Car and Driver” jedan od najpopularnijih automobilskih magazina u Americi, proglasio je Hondu Accord i Hondu Fit 2010 za pobednike prestižnog konkursa "10Best Cars".

 (Dalje)General-Auto je za sve ljubitelje starog modela Mazda 3, obezbedio specijalnu cenu za određenu kolicinu vozila sa lagera.

 (Dalje)

Pored premijere severnoameričke verzije Mazde 2, japanska kompanija je na Salonu automobila u Los Anđelesu predstavila i nekoliko zanimljivih koncept varijanti ovog malog modela.

 (Dalje)

Tjuner Lumma Design je svoju modifikaciju BMW-a X6, nazvanog CLR X650, sada ponudio i u specijalnom izdanju namenjenom ruskim kupcima.

 (Dalje)

Bentley je i zvanično objavio cene za svoju novu limuzinu Mulsanne, čija će proizvodnja inače startovati na proleće naredne godine, dok će prve isporuke na britanskom tržištu početi tokom leta (u Americi od jeseni 2010.).

 (Dalje)

Sem promocije novog Infinitija M i obnovljene G serije na Salonu automobila u Los Anđelesu, japanski Infiniti ovih dana pažnju privlači i novom Millionare Edition specijalnom serijom SUV-a FX.

 (Dalje)

Kineski Dongfeng priprema novi SUV model Fengshen za domaće tržište, a njegov najverovatniji izgled vidite na ovom crtežu.

 (Dalje)

Buick compact sedan

4 Dec 2009 - 08:48 Top secret Link

Buick je potvrdio da radi na novom modelu, tačnije kompaktnom sedanu koji će najverovatnije biti napravljen na bazi novog Buicka Excelle za kinesko tržište (koji je u stvari nova Opel Astra sa značkom Buicka).

 (Dalje)

Gonow je jedan od mnogobrojnih kineskih proizvođača SUV vozila, koji privlači pažnju i ovim SUV modelom za 2010. godinu.   

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Srpski vozači će, po ukidanju viza 19. decembra, morati veoma da paze prilikom putovanja ka evropskim destinacijama, kako bi ispoštovali sva rigorozna saobraćajna pravila koja važe na drumovima EU.

 (Dalje)

Francuzi su nedavno i zvanično potvrdili da još jedan Renault koncept elektroautomobila sa poslednjeg Salona u Frankfurtu – Fluence Z.E., kreće u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Iz Land Rovera je na Salon automobila u Los Anđelesu stigla nova, Autobiography edicija obnovljenog Range Rovera Sport, koju su u septembru ove godine već imali priliku da vide posetioci Salonu u Frankfurtu.

 (Dalje)

Grupacija koju predvode bivši direktori "Forda" podnela je poboljšanu ponudu za preuzimanje "Fordove" evropske filijale "Volvo", u očekivanju da će uspeti da pobedi kinesku autokompaniju "Džili" koja želi da kupi poznatu švedsku robnu marku, piše "Vol strit džornal."

 (Dalje)

Nissanov uspešni crossover model neobičnog imena Qashqai, koji je inače prošle godine dobio pojačanje u vidu produžene varijante sa trećim redom sedišta i mestom za sedam putnika (Qashqai+2), sledećeg proleća na tržište stiže u redizajniranom izdanju.

 (Dalje)