home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sajt Auto.it objavljuje novi render budućeg Lamborghinijevog sportiste (trenutno poznat kao "Jota"), čija se promocija očekuje već ove jeseni, na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)Za vreme održavanja Dragačevskog sabora trubača nije zabeležena nijedna ozbiljnija saobraćajna nesreća, a policija je na prilazima Guči u proteklih deset dana kontrolisala 13.667 motornih vozila i podnela 830 prekršajnih prijava.

 (Dalje)

Osmi put po redu, Volkswagen je glavni sponzor i sudija za priznanje kreativnih novih talenata, "Interior Motives Design Award", koje će ove godine biti predstavljeno u Francuskoj, u mestu Issy-les-Moulineaux. Pod parolom "Driving the Interior Revolution" studenti dizajna i arhitekture iz velikog broja zemalja su podstaknuti da predaju svoje kreativne ideje. Spisak finalista će biti objavljen početkom septembra ove godine.

 (Dalje)

Glasine da Volkswagen želi da od Fiata kupi Alfa Romeo nisu novost, a u međuvremenu su dva zvaničnika iz Volkswagena potvrdila da su u nemačkoj kompaniji "ozbiljno zainteresovani" za kupovinu Alfe.

 (Dalje)

U pogonima fabrike "Fiat automobili Strbija" danas je nastavljena montaža "punta klasik" koja je bila prekinuta tri sedmice zbog odlaska radnika na letnji kolektivni godišnji odmor, izjavio je predsednik Samostalnog sindikata "Zastava automobila" Zoran Mihajlović.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, Renault će na predstojećem Salonu automobila u Moskvi prikazati i modele Logan i Sandero u verziji sa automatskom transmisijom.

 (Dalje)

Mahindra preuzima Ssangyong

23 Avg 2010 - 15:29 Vesti Link

Indijska kompanija Mahindra & Mahindra je potpisala Memorandum o razumevanju koji predviđa preuzimanje kontrolnog paketa akcija južnokorejskog Ssangyonga.

 (Dalje)

Ben Collins je Stig?

23 Avg 2010 - 14:01 Vesti Link

Stig, misteriozni test vozač u mega-popularnoj BBC emisiji Top Gear, po svemu sudeći je Ben Collins. Naime, britanski mediji otkrili su ugovore firme Collins Autosport o saradnji sa Top Gearom i zaključili su da je to dovoljan dokaz.

 (Dalje)

Akcija u kojoj su od sredine jula najpopularniji modeli Suzukija ponuđeni po cenama nižim i do 2.000 evra, nastavlja se i u avgustu, jer je Euro Sumar, zvanični uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala za Srbiju, uspeo da obezbedi još jednu, ograničenu količinu najtraženijih vozila.

 (Dalje)

Leto za nama u Vitro Group, zvaničnom uvozniku i distributeru Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, bilo je i radno i uspešno. U akcijama tokom kojih su se na sniženju našli prvo svi modeli sa lagera, a zatim i model C1 sa troje, pa petoro vrata, prodaja je bila veoma dobra. Zadovoljni postignutim rezultatima, u ovoj kompaniji potrudili su se da obezbede dodatnu količinu vozila svih Citroen modela, koja će se još jednom prodavati sa sniženom cenom od 5%, nakon čega će letnje akcije biti završene.

 (Dalje)

I Mazda će jesenji Salon automobila u Parizu (2. – 17. oktobar) iskoristiti za evropsku premijeru nekoliko noviteta, među njima i blago doterane Mazde2, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel i Chevrolet vozila, povodom svog pedesetogodišnjeg jubileja pripremio je posebnu prodajnu akciju u kojoj se s popustom od 5-10% (u zavisnosti od modela) mogu kupiti svi aktuelni modeli obe marke uz besplatan tehnički pregled i osnovno članstvo AMSS.

 (Dalje)

Uvek atraktivna LSD vrata koja se otvaraju u vis, u Lamborghini stilu (LSD - Lamborghini Style Doors), mogu da se dobiju i na modelu Kia pro_cee´d.

 (Dalje)

Kineski Guangzhou Auto će 28. septembra početi sa proizvodnjom svog novog sedana koji je u formi koncepta predstavljen na poslednjem Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)