home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Podsetnik: 7.0L V8 motor sa 1104KS pri 6900 o/min. i 1430 Nm obrtnog momenta pri 4500 o/min., šestostepeni manuelni menjač, ubrzanje od 0-100 km/h za 3 sekunde, najveća brzina limitirana na 375 km/h. 

Tehnički nedostaci na vozilima mogli bi da koštaju „Tojotu” oko 24 milijarde dolara koje bi poznati japanski proizvođač platio u vidu štete nakon izgubljenih sporova sa nezadovoljnim kupcima njenih vozila, piše poslovni dnevnik „Fajnenšnal tajms Dojčland” (FTD).

 (Dalje)Kia je saopštila da će investirati 100 miliona evra u izgradnju novog pogona za proizvodnju motora, koji će biti smešten u Slovačkoj.

 (Dalje)

I pored prodaje velikog broja Suzuki vozila, interesovanje za kupovinu po sajamskim uslovima ne prestaje pa je uvoznik Euro Sumar odlučio da produži ovu akciju do 31. marta.

 (Dalje)

Gorivo u Srbiji od danas je skuplje u proseku za 4,11 dinara po litru ili za 3,93 odsto, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike.

 (Dalje)

Toyota Aygo Black

20 Mar 2010 - 08:46 Noviteti Link

Nova edicija Toyote Aygo je nazvana Black i britanskim kupcima će biti dostupna od aprila.

 (Dalje)

VIDEO : Kamion protiv zida

20 Mar 2010 - 00:36 Video Link


Mada je po ranijim informacijama nova generacija legendarne VW Bube na tržištu trebalo da se pojavi 2012. godine, to će se ipak desiti godinu dana ranije.

 (Dalje)

Kompanija Fijat automobili Srbija je danas saopšptila da će, radi pripreme proizvodnje novih modela automobila, prekinuti proizvodnju u Kragujevcu od 24. marta do 1. aprila.

 (Dalje)

U Grand Motorsu, uvozniku i serviseru automobila Ford, Volvo i Land Rover su veoma zadovoljni efektima ovogodišnje izložbeno-prodajne manifestacije BG CAR SHOW: izdati su računi i primljeni avansi za stotinak vozila.

 (Dalje)

Domaća publika prva će imati priliku da vidi drugu generaciju Opel Movana na sajmu BEOTRUCK od 23. do 27. marta u Beogradu.

 (Dalje)