home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Možda tako ne izgleda na prvi pogled, ali najsnažniju varijantu Tirrito Ayrtona pokreće V10 motor iz BMW-a M5 koji je za ovu priliku još i pojačan na 630KS.

 (Dalje)Činjenica je da su se mnogi pitali kako će tržište prihvatiti novi Porsche Panamera, ali je i činjenica da su Nemci posle samo nekoliko meseca u svojoj fabrici u Lajpcigu već proizveli jubilarni, 10.000-ti primerak ovog Gran Turismo modela sa četvora vrata.

 (Dalje)

 (Dalje)

Toyota je danas predala prvo vozilo nove generacije Prius hibrida na utičnicu (PHV) za evropski kontinent gospodinu Rolandu Riesu, gradonačelniku Strazbura (Francuska), tokom ceremonije u Tokiju.

 (Dalje)

Veliki broj beogradskih vozača kao da ne mari za početak primene znatno strožeg zakona o bezbednosti saobraćaja, naročito u jutarnjim i popodnevnim špicevima na gradskim ulicama, prenela je gradska uprava.

 (Dalje)

Dok se čeka da američki General Motors do kraja ovog meseca proceni sve ponude i da donese definitivnu odluku o sudbini Saaba (prodaji ili čak gašenju poput Pontiaca i Saturna), stigla je vest da je kineski BAIC (koji je do sada pominjan kao jedan od najozbiljnijih kandidata za preuzimanje Saaba) sa GM-om postigao dogovor da kupi prava i opremu za proizvodnju Saaba 9-3 i starog Saaba 9-5.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Snimci sa 62 policijske kamere služiće za beleženje prekršaja. Kazne i sudski pozivi stižu na kućnu adresu. Press je došao do tajnog policijskog spiska svih bezbednosnih kamera koje su postavljene na raskrsnicama u Beogradu. Objavljujemo ovaj spisak bez dozvole nadležnih u želji da pomognemo vozačima iz svih krajeva Srbije koji svakog dana voze po beogradskim ulicama.

 (Dalje)

Konigseder Audi A5/S5

14 Dec 2009 - 09:30 Tuning Link

Još jedan tjuner se ovih dana pozabavio Audijevim A5 Coupem (uključujući i S5), a to je kuća Konigseder.

 (Dalje)

Volvo je novi 2.0 GTDi (Gasoline Turbo Direct injection) četvorocilindrični motor nedavno već predstavio u kompaktnom SUV modelu XC60, a sada se ovaj agregat našao i pod haubom karavana V70 i najveće limuzine švedske marke S80.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" otvoriće novih 800 radnih mesta za uvođenje druge smene u fabrici za montažu vozila u Vudstoku, u Ontariju, procenjujući da se tražnja u Severnoj Americi oporavlja.

 (Dalje)

Tamon Design Nissan RC370Z

14 Dec 2009 - 00:24 Tuning Link

Japanska tjuning kuća Tamon Design je ovim teaser crtežima najavila svoju modifikaciju Nissana 370Z, koji će kao RC370Z svetlost dana ugledati na Tokyo Auto Salonu (održava se od 15. do 17. januara 2010.).

 (Dalje)

Prema zvaničnim podacima koje objavljuje Kia Motors, ova korejska kompanija je tokom prošlog meseca prodala ukupno 152.826 svojih vozila, što u odnosu na novembar 2008. predstavlja rast od 52 odsto.

 (Dalje)