home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mercedes je za 10. Salon automobila u Dubaiju (Dubai International Auto Show) pripremio dve premijere, odnosno posetioci će moći da vide specijalne verzije modela SLS AMG i G55 AMG.

 (Dalje)Sem premijere novog Pola u varijanti sa troja vrata, Volkswagen je na poslednjem Salonu u Frankfurtu izložio i Polo BlueMotion, čija je prodaja sada i zvanično počela u Nemačkoj (po ceni od 16.500 evra).

 (Dalje)

Izvor : Politika.rs

Zahvaljujući primeni Prelaznog trgovinskog sporazuma od 1. januara sledeće godine sledi dalje sniženje carina na robu iz EU.

 (Dalje)

Kepler Motors MOTION

15 Dec 2009 - 09:15 Noviteti, Video Link

Američka kompanija Kepler Motors će tokom ove nedelje na 10. Salonu automobila u Dubaiju (Dubai International Motor Show) predstaviti novi superauto MOTION sa 4x4 pogonom, koji se odlikuje kombinacijom V6 benzinca i elektromotora.

 (Dalje)

Toyota je sa dve teaser slike i kratkim press saopštenjem najavila svetsku premijeru svog novog koncept vozila, koji će svetlost dana ugledati na sledećem NAIAS Salonu automobila u Detroitu (North American International Auto Show, januar 2010.).

 (Dalje)

Senner Audi Q7

15 Dec 2009 - 08:35 Tuning Link

Dve nedelje nakon doterivanja Audija R8, nemački Senner Tuning se pozabavio i Audijem Q7, koji je bogatiji za pojačani V8 motor, novi izduvni sistem, spušteno ogibljenje i komplet RS-silver točkova od 22 inča.

 (Dalje)

VIDEO : BMW Merry X-mas

15 Dec 2009 - 00:59 Video Link


Kineska kompanija "Čeri automobili" mogla bi postati kupac fabrike Termini Imerese na Siciliji, jedne od proizvodnih baza italijanskog auto-giganta "Fijat", piše njujorški poslovni dnevnik "Vol strit džornal".

 (Dalje)

Audi je, pored objavljivanja ovih teaser videa i slika, i zvanično potvrdio da će budući najmanji Audi A1 svetsku premijeru imati na Salonu automobila u Ženevi sledeće godine, dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)

Izgled ovog novog Mercedesovog kabrioleta sa sklopivim platnenim krovom (otvara/zatvara se za 20 sekundi, i to do brzine od 40 km/h) već odavno nije tajna, budući da su proteklih meseci napravljeni dobri špijunski snimci nemaskiranih primeraka (nekoliko odličnih fotografija je čak nastalo na setu filma Sex and the City 2).

 (Dalje)

Možda tako ne izgleda na prvi pogled, ali najsnažniju varijantu Tirrito Ayrtona pokreće V10 motor iz BMW-a M5 koji je za ovu priliku još i pojačan na 630KS.

 (Dalje)

Činjenica je da su se mnogi pitali kako će tržište prihvatiti novi Porsche Panamera, ali je i činjenica da su Nemci posle samo nekoliko meseca u svojoj fabrici u Lajpcigu već proizveli jubilarni, 10.000-ti primerak ovog Gran Turismo modela sa četvora vrata.

 (Dalje)

 (Dalje)

Toyota je danas predala prvo vozilo nove generacije Prius hibrida na utičnicu (PHV) za evropski kontinent gospodinu Rolandu Riesu, gradonačelniku Strazbura (Francuska), tokom ceremonije u Tokiju.

 (Dalje)

Veliki broj beogradskih vozača kao da ne mari za početak primene znatno strožeg zakona o bezbednosti saobraćaja, naročito u jutarnjim i popodnevnim špicevima na gradskim ulicama, prenela je gradska uprava.

 (Dalje)