home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mada je po nedavnim informacijama sudbina Alfinog 8C GTA modela (Gran Turismo Alleggerita) i dalje neizvesna, britanski magazin AutoExpress piše da će se ovaj sportista ipak pojaviti tokom sledeće godine, i to po ceni od oko 200.000 funti.

 (Dalje)Štrajkački odbor Ikarbusa saopštio je danas da je Agenciji za privatizaciju Srbije uputio zahtev za raskid prodaje tog proizvođača autobusa ruskom Avtodetal servisu.

 (Dalje)

Nemačka kancelarska Angela Merkel je izjavila da je spremna da i lično interveniše kako bi podržala kanadskog proizvođača autodelova „Magna”, koji se nadmeće za kupovinu proizvođača automobila „Opel”.

 (Dalje)

Slovaci masovno prodaju potpuno nove automobile čiju kupovinu im je dotirala država, kada su zauzvrat predali na ekološku likvidaciju stara kola.

 (Dalje)

Na internet je procurela japanska brošura doterane Toyote Land Cruiser Prado (u Americi kao Lexus GX), modelske godine 2010., koja je izgledom približena novijim modelima japanskog giganta.

 (Dalje)

Iz General Motorsa je najavljeno da će do kraja 2011. godine na tržište lansirati 25 novih modela, a od toga će 10 stići iz njihove luksuzne divizije Cadillac.

 (Dalje)

VIDEO : reklama za BMW X1

12 Avg 2009 - 00:24 Video Link

Više o BMW-u X1 možete pročitati OVDEPrema podacima koje objavljuje Automotive News Data Centre, Hyundai Motor Group (uključuje i Kiju) je u prvih šest meseci ove godine prodao za 8000 automobila više od američkog giganta Forda, čime je južnokorejska kompanija zauzela četvrto mesto na listi najvećih svetskih proizvođača automobila. 

 (Dalje)

Dok je Volkswagenov koncept 1L sa potrošnjom od samo 1 litra goriva na 100 km ostao samo koncept, Chevrolet Volt će od kraja sledeće godine tu magičnu cifru pretvoriti u realnost.

 (Dalje)

Nekadašnji Volkswagen Bora je u Evropi zamenjen aktuelnom Jettom, dok se u Meksiku i dalje nalazi u ponudi, ali kao VW Jetta.

 (Dalje)

Telefoniranje u vožnji uzrok je oko 20 odsto saobraćajnih nesreća. Upotreba mobilnog telefona u vožnji će se kažnjavati novim Zakonom o bezbednosti u saobraćaju, koji stupa na snagu 10. decembra.

 (Dalje)

Čitavoj seriji tjunera, koji su do sada izašli sa svojim modifikacijama Porscheovog Cayenna Diesel, pridružio se i nemački SpeedART sa modelom Titan DTR.

 (Dalje)

Mihael Šumaher, sedmostruki šampion u Formuli 1, odustao je od povratka u najbrži cirkus na svetu zbog povrede vrata, prenosi BBC.

 (Dalje)