home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ni Suzuki nije propustio da na Salonu u Nju Delhiju prikaže novo koncept vozilo. To je RIII concept, studija koja najavljuje Suzukijev novi kompaktni MPV model za Indiju, koji će raspolagati sa tri reda sedišta.

 (Dalje)Honda je izabrala Salon automobila u Nju Delhiju da javnosti prikaže koncept svog novog gradskog automobila.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, Toyota je na ovogodišnjem Salonu automobila u Nju Delhiju (traje do 11. januara) izložila i koncept svog budućeg pristupačnog automobila Etios za Indiju i tržišta u razvoju.

 (Dalje)

Kineski Anchi MC6320A

5 Jan 2010 - 09:45 Noviteti Link

Ovo je Anchi MC6320A, mali gradski automobil(čić) iz Kine, koji je kupcima na raspolaganju i u varijanti sa dvobojnom karoserijom.

 (Dalje)

General Motors India je saopštio da je na indijskom tržištu tokom decembra 2009. godine prodao rekordnih 8.258 automobila, što je za čak 101 odsto bolje od rezultata u istom mesecu 2008. (tada je plasirano 4.041 vozilo).

 (Dalje)Nakon promocije potpuno nove Astre (osvojila titulu automobila godine u Srbiji za 2010., a treće mesto u izboru za evropski auto godine), Opel nastavlja da podmlađuje svoju gamu.

 (Dalje)

Kako piše sajt Kia-world.net, južnokorejska Kia je garanciju od sedam godina proširila na sve svoje modele koji se prodaju u Evropi.

 (Dalje)

"Dačija" spada među automobile sa najmanjim troškovima održavanja, a istovremeno ima i najizdržljivije modele.

 (Dalje)

Hyundai Motor Group je najavio da tokom 2010. godine planira globalno povećanje prodaje za 17 odsto u odnosu na 2009., i to zahvaljujući lansiranju novih modela i očekivanom oporavku svetske privrede.    

 (Dalje)

Renault nastavlja da širi porodicu treće generacije modela Megane, pa će po poslednjim vestima paletu već na sledećem Salonu automobila u Ženevi (početkom marta ove godine) dopuniti i CC, odnosno Coupe-Cabrio varijanta.  

 (Dalje)

Predsednik japanske „Mazde” Takaši Jamanući izjavio je da se sa predsednikom američkog „Forda” Alenom Malalijem saglasio da se nastavi proces udruživanja kapitala i poslovanja dveju autokompanija.

 (Dalje)