home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prodaja Volkswagena AG je u Kini tokom 2009. dostigla rekordnih 1.4 miliona jedinica, a to je rast od 36.7% u odnosu na rezultat iz 2008. kada je plasirano 1.02 miliona vozila.

 (Dalje)Američki Revenge Design ovim teaser crtežom najavljuje promociju svog novog sportskog automobila Verde, koji će svetlost dana ugledati na Salonu u Detroitu sledeće nedelje.

 (Dalje)

Fifth Gear video : BMW X1

9 Jan 2010 - 19:33 Video Link


Tokom decembra 2009. godine, kragujevačka fabrika Fijat Automobili Srbija isporučila je domaćim kupcima rekordnih 3.144 automobila modela "punto klasik".

 (Dalje)

Japanski Subaru je saopštio da je tokom 2009. godine u SAD-u prodao rekordnih 216.652 automobila.

 (Dalje)

Kalifornijska tjuning kuća Vorsteiner je predstavila još jedan novi paket za BMW-ovu seriju 3.

 (Dalje)

Premeštanje proizvodnje nove "pande" iz Poljske u Italiju bi koštalo između 300 i 400 miliona evra više nego da montaža tog vozila ostane u poljskom pogonu.

 (Dalje)

Američki SMS Supercars je kao bazu za svoj novi model uzeo Chevrolet Camaro SS sa 6,2 litarskim V8 motorom i nastao je SMS 620 Camaro sa 575KS i 812 Nm obrtnog momenta, a po želji i sa 715KS i 948 Nm u modelu SMS 620X (menjači su manuelni ili automatski, oba sa 6 stepeni).

 (Dalje)

Chrysler Group LLC će na NAIAS Salonu automobila u Detroitu proširiti svoju ponudu sa nekoliko novih verzija Jeepa, Chryslera i Dodgea.

 (Dalje)

Korejska Kia saopštava da je tokom 2009. godine u SAD-u prodala preko 300.000 svojih automobila.

 (Dalje)

Serijska verzija koncepta Mini Crossover iz 2008. godine bi trebalo da bude promovisana na ovogodišnjem Salonu u Ženevi, a njegov izgled vidite na ovim crtežima koje objavljuje britanski Autocar.

 (Dalje)

Jedan od potencijalnih kupaca švedske marke Saab je i milijarder i vlasnik medijskih prava na Formulu 1, Bernie Ecclestone.

 (Dalje)

Peugeot će početkom marta, na Salonu automobila u Ženevi, održati zvaničnu premijeru svog novog koncept vozila, kojim ova francuska marka najavljuje i stil budućih modela.

 (Dalje)

Najprodavaniji automobil prošle godine u Japanu je bio "prijus", auto-giganta "Tojote", što je prvi put da prvo mesto te liste zauzme jedno hibridno vozilo, koje radi na električnu energiju i benzin, saopštilo je danas Japansko udruženje prodavaca automobila.

 (Dalje)