home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ford Mustang Boss 302R

28 Dec 2009 - 11:25 Noviteti Link

Sem 2011 Mustanga GT sa novim 5.0 V8 motorom, Ford je istovremeno najavio i trkačku verziju Mustang Boss 302R (zamenjuje Mustang FR500C), čije će isporuke početi u trećem kvartalu sledeće godine.

 (Dalje)VIDEO I

Mustang GT, modelske godine 2011, dobio je novi 5,0 litarski V8 motor sa 412KS i 528 Nm, koji zamenjuje dosadašnji 4.6L V8 agregat sa 315KS.

 (Dalje)

Korejska kompanija Leo Motors je na domaćem tržištu lansirala SUV model S65 na elektropogon koji je, bar za sada, namenjen samo flotnim kupcima.

 (Dalje)

Tokom sledeće godine će u Norveškoj početi prodaja unapređene verzije elektroautomobila New Buddy iz kompanije Kewet.  

 (Dalje)

Beograd - Odnošenje nepropisno parkiranog automobila paukom od Nove godine će vozače koštati 10.000 do 18.500 dinara, pošto je vlada propisala naknade za uklanjanje vozila, u skladu sa novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja.

 (Dalje)


Dok 2012. godine ne stigne njegov naslednik, sadašnji Lamborghini Gallardo će doživeti još nekoliko novih verzija.

 (Dalje)

Ruska "Sberbanka" traži od američkog koncerna "Dženeral Motors" (GM) odštetu za propali posao preuzimanja nemačkog "Opela", objavili su ruski mediji.

 (Dalje)

I Top Gear pred gašenjem?

27 Dec 2009 - 11:59 Vesti Link

Izgleda da su i Top Gearu dani odbrojani. Gledanost popularne BBC-jeve emisije o automobilima uporno pada, a nekada popularni voditeljski tim predvođen Jeremyjem Clarksonom postao je "predvidljiv i previše uvučen u vlastitu gu*icu", kako su slikovito Top Gearovce opisali neki od vernih gledalaca.

 (Dalje)

Kineski Chery Automobile je na proleće ove godine najavio svoj novi podbrend Riich, čiji je model G5 nedavno i zvanično startovao u Kini (kao konkurent Toyoti Camry, Hondi Accord i Hyundaiju Sonata).

 (Dalje)

Preuzeto sa : Auto-CO

Izabrati najbolji automobil za svaku od 12 kategorija nije bio lak zadatak, ali posle dvonedeljnog istraživanja sam uspeo. U ovoj, novitetima posnoj godini, našlo se dovoljno kandidata čiji je razvoj doduše započet pre više godina, a SEKA nije uspela da zadrži od predstavljanja na auto sajmovima i pojavljivanja u prodajnim salonima.

Ko su dobitnici i zbog čega, pročitajte u specijalnom prilogu Auto-CO najbolji iz 2009. godine u nastavku.

 (Dalje)

2010 Mitsubishi Town Box

26 Dec 2009 - 15:11 Noviteti Link

Mitsubishijev Town Box je za novu prodajnu sezonu doživeo manje osveženje, koje podrazumeva novi prednji gril, širu paletu boja i nove točkove, kao i kvalitetnije materijale u kabini, redizajnirani volan i doteranu instrument tablu.

 (Dalje)

VITRO GROUP, generalni uvoznik i distributer za CITROËN vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, 25.12.2009. godine potpisao je sporazum o saradnji sa firmom LUKOIL Beopetrol.

 (Dalje)

Dok se čeka na potpuno novi BMW M5, američki tjuner Dinan se pozabavio još uvek aktuelnom verzijom koja iz 5,0 litarskog V10 motora u fabričkom izdanju izvlači 507KS i 520 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Japanska "Tojota", najveći proizvođač automobila na svetu, saopštila je da je opozvala 43.000 vozila u Kini zbog kvara koji može da dovede do izlivanja ulja iz motora.

 (Dalje)