home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

I Cadillac doterao logo

12 Okt 2009 - 13:15 Vesti Link

Posle Audija, i američki Cadillac je blago doterao svoj logo, i to deset godina nakon poslednje verzije.

 (Dalje)Vlada Srbije nije formirala Agenciju za bezbednost saobraćaja i Telo za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima, što je uslov za početak primene novog Zakona.

 (Dalje)

Fiat će tokom sledeće godine iz svoje ponude izbaciti MPV model Ulysse, kao i luksuzniju verziju sa znakom Lancije – model Phedra.

 (Dalje)

Povodom otvaranja fabrike Hyundai automobila u Češkoj pokrenuta je prodajna akcija za model i30, čija proizvodnja zauzima preko 80% proizvodnih kapaciteta ove fabrike.

 (Dalje)

Mugen Honda Stepwgn

12 Okt 2009 - 09:26 Tuning Link

Istovremeno sa promocijom četvrte generacije Honde Stepwgn koji se, kao i do sada, neće prodavati u Evropi, pojavila se i atraktivnija varijanta ovog 4,69 metara dugačkog MPV vozila, rad japanske kompanije Mugen Motorsports, specijalizovane za modifikovanje Hondinih automobila.

 (Dalje)

Branew Lexus RX 450h

12 Okt 2009 - 08:53 Tuning Link

Nakon kompanije Wald International, još jedan tjuner iz Zemlje izlazećeg sunca je izbacio na tržište paket za novi hibridni Lexus RX 450h.

 (Dalje)

Prema pisanju kineskih sajtova, BMW serije 1 bi uskoro trebalo da se proizvodi u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, i to u saradnji sa BMW-ovim tamošnjim partnerom, kompanijom Brilliance.

 (Dalje)

Audi RS6 R Avant sa snagom od 702 konja, rad nemačkog tjunera MTM (Motoren Technik Mayer) je na godišnjem Nardo Highspeed-test događaju, održanom na stazi Nardo, postigao maksimalnu brzinu od 344,2 km/h.

 (Dalje)

Autor : rts.rs

Zakon o bezbednosti saobraćaja predvideo je veoma visoke kazne za nasilničku vožnju. Pored 15 kaznenih poena i gubitka dozvole na devet meseci, vozačima sledi i kazna zatvora do dva meseca.

 (Dalje)

Bez obzira na najave nekih proizvođača da će okončati ili drastično smanjiti saradnju sa kompanijom Magna (njihovo dogovoreno preuzimanje Opela je naime izazvalo zabrinutost među konkurencijom koja ne želi da vidi ključnog snabdevača transformisanog u direktnog rivala), Mercedes je saopštio da je upravo Magnu izabrao za proizvođača karoserije novog modela SLS AMG.

 (Dalje)

Autor: Blic.rs

Kupovina automobila koji su skinuti sa lizinga, odnosno onih koje vlasnik nije uspeo da otplati, pa je on potpao pod vlasništvo banke, nije baš česta u Srbiji. Ipak, među ovakvim ponudama banaka, može da se nađe automobil star do pet godina koji je dobro očuvan, i to po veoma pristupačnoj ceni.

 (Dalje)

Hein Wagner iz Južne Afrike oborio je brzinski rekord za slepe osobe, koji je od prošle godine držao Belgijanac Luc Costermans.

 (Dalje)

MS Design Audi TT Race kit

11 Okt 2009 - 10:04 Tuning Link

Mnogi bi bili zadovoljni i sa standardnom, fabričkom verzijom Audija TT, ali onima koji žele nešto više (i to naravno mogu da si priušte), veliki broj tjunera u ponudi ima različite pakete za doterivanje ovog modela.

 (Dalje)

Subaru je objavio novi set fotografija svoje nove studije, modela Hybrid Tourer Concept, koji će naravno svetsku premijeru imati na predstojećem Salonu automobila u Tokiju (od 24. oktobra do 4. novembra 2009.)

 (Dalje)