home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kao i većina drugih proizvođača, Ford u Evropi beleži slabije rezultate od očekivanih, uprkos solidnoj prodaji u Turskoj, Rusiji i istočnoj Evropi.

 (Dalje)O projektu novog ruskog hibridnog automobila (iza koga stoje Mikhail Prokhorov i njegov koncern Onexim) je već bilo dosta reči, a juče su u Moskvi novinarima konačno i zvanično predstavljene tri verzije Ё-mobila.

 (Dalje)

Tjuning kuća MTM je objavila da je njihov MTM Audi RS6 clubsport tokom testiranja na stazi Nardo uspeo da stigne do maksimalne brzine od 362,5 km/h.

 (Dalje)

Nakon brojnih špijunskih slika nove Honde Civic, japanska fabrika je danas objavila da će sledećeg meseca na Salonu automobila u Detroitu (2011 North American International Auto Show) javnosti premijerno prikazati koncept vozilo koje će najaviti novu generaciju Civica.

 (Dalje)

Jeep Compass je na poslednjem Salonu automobila u Parizu dobio Daimlerov 2,2 litarski turbo-dizel Euro 5 motor (ima 120kW/163KS i 320 Nm) koji nudi bolje performanse od 2,0 litarskog agregata koji zamenjuje, a danas je Chrysler LLC objavio i zvanične slike i detalje o njegovoj redizajniranoj verziji.

 (Dalje)

Nakon promocije novog Chryslera 300C (očekuje se u januaru 2011. godine na Salonu automobila u Detroitu), na tržište će stići i njegova verzija sa Lancia znakom.

 (Dalje)

Opel Insignia 4х4 savršeno objedinjuje snagu od 160 KS 2.0 DTH motora i najbolju 4x4 tehnologiju. Pogon na sva 4 točka održava stabilnost i sprečava proklizavanje pogonskih točkova.

 (Dalje)

2011 Daihatsu Move

13 Dec 2010 - 17:23 Noviteti Link

Kompanija "Dajhacu", najveći japanski proizvođač mini vozila, danas je lansirala redizajnirano manje putničko vozilo "muv" s najvećim nivoom energetske efikasnosti u segmentu automobila sa benzinskim motorom, ne računajući hibridne automobile u Japanu. 

 (Dalje)

Iako ukupan rezultat prodaje na domaćem auto-tržištu pokazuje da je u novembru prodato 8,37 odsto vozila više nego u prethodnom mesecu, oni koji su obeležili oktobar dobrim rezultatom sada predvode grupu koja je najviše zakazala.

 (Dalje)

Naslednik Lamborghinijevog Murcielaga će tek biti predstavljen javnosti, ali se jedna njegova slika, navodno zvanična, upravo pojavila na internetu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Iako se trgovci na razne načine dovijaju da privuku mušterije, prodaja novih vozila i dalje veoma slaba. Procenjuje se da će u ovoj godini biti kupljeno ukupno 35.000 vozila

 (Dalje)

Hiljadu stvari koje je moguće uraditi u jednom danu. Zabava, razbibriga i odmor za porodicu i prijatelje. To je duh odmora koji je Chevrolet spakovao u svoj prvo evropsko višenamensko vozilo.

 (Dalje)