home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kao što je bilo i najavljeno, BMW će na Salonu automobila u Frankfurtu 15. septembra novinarima (za širu javnost se Salon otvara dva dana kasnije) predstaviti dva hibridna modela: ActiveHybrid X6 i seriju 7 ActiveHybrid.

 (Dalje)Izvor : 24sata.rs 

Amerikanka Džonahan Frojnd (38) iz Džordžije postala je poznata pre godinu dana nakon što je kupila "novi" automobil. Kad prođe lokalnim drumovima ljudi u neverici zure u njen beli auto jer "kutija na točkovima" nije ni najnoviji porše, niti mercedes, već kragujevački jugo, star 23 godine.

 (Dalje)

Hartge BMW X5 E70

13 Avg 2009 - 08:43 Tuning Link

Nemački tjuner Hartge je lansirao još jedan aerodinamičk kit, namenjen aktuelnoj E70 generaciji BMW-ovog SAV modela X5.

 (Dalje)

Opel Vivaro ecoFLEX

13 Avg 2009 - 08:37 Noviteti Link

Opelova ecoFLEX porodica ekonomičnijih i ekološki podobnijih vozila je upravo proširena i modelom Vivaro Combi ecoFLEX, koji inače može da primi devet putnika.

 (Dalje)

2010 Nissan Sentra

13 Avg 2009 - 08:31 Noviteti Link

I Nissanov model Sentra je upravo prošao kroz manje doterivanje za novu prodajnu sezonu, s tim što su i cene nešto manje nego za staru verziju.   

 (Dalje)

45 godina nakon promocije prvog Ford Mustanga u Njujorku, legendarni Lee Iacocca, nekadašnji predsednik Ford divizije i poznat kao otac originalog Mustanga (nama u Evropi možda poznatiji po kasnijem spasavanju Chryslera), dobio je čast da jedna specijalna edicija Mustanga bude nazvana po njemu.

 (Dalje)

Nakon nekoliko kontradiktornih informacija, General Motors je i zvanično potvrdio da će se kabriolet izdanje novog Chevrolet Camara pojaviti na tržištu 2011. godine, što je nešto kasnije nego što je prvobitno planirano.

 (Dalje)

Iako auto na ovim crtežima na prvi pogled izgleda kao neki novi Lotusov superautomobil (za izgled je bio zadužen Britanac Steve Everitt), ovde se radi o Venomu GT, novom projektu američke kompanije Hennessey, koja ga inače najavljuje već dve godine.

 (Dalje)

Na salonu automobila u Frankfurtu, na Mazdinom štandu, biće predstavljeno prvo japansko putničko vozilo sa dizel-motorom sa sistemom selektivne katalitičke redukcije (SCR).

 (Dalje)

Bugatti Veyron iz 2008. godine, vlasništvo trenutno vodećeg vozača Formule 1 Jensona Buttona, može biti vaš za skromnih 899.995 funti ili 1.045.993 evra.

 (Dalje)

Na ruskom tržištu je junu prodato 56 odsto manje automobila nego u istom mesecu lane, dok je za sedam ovogodišnjih meseci plasman vozila u Rusiji opao 50 odsto, na 879.144 jedinica.

 (Dalje)

Izvor : Politika.rs

Zašto žene bije glas da su loši vozači i kakav se rezultat dobije „ukrštanjem” statističkih podataka i muških primedaba.

 (Dalje)

Kia Motors, drugi najveći južnokorejski proizvođač automobila, objavio je četvorostuko povećanje profita u drugom kvartalu zahvaljući rastu prodaje.

 (Dalje)

Izvor : Mojauto.rs

Vitro Group (www.citroen.rs), generalni uvoznik i distributer Citroen vozila je objavio da je jula meseca u Srbiji od ukupno 93 vozila, najviše (51) prodato Jumper teretnih dizelaša.

 (Dalje)

Do sada smo viđali samo brojne nezvanične crteže i špijunske fotografije maskiranih prototipova budućeg Fiata Topolino (takozvani model "A" klase koji bi trebalo da se proizvodi u Kragujevcu), a sada holandski sajt Autoweek.nl objavljuje ove slike za koje tvrdi da se na njima nalazi taj najmanji i, pre svega, pristupačni Fiat.

 (Dalje)