home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

15. decembra je u Novom Sadu svečano otvoren novi Toyota GO.TA.CAR prodajno servisni objekat.

 (Dalje)Švajcarski Rinspeed redovno prikazuje svoje studije na Salonu automobila u Ženevi, pa je tako za sledeće izdanje ovog Salona već najavio novi koncept UC? ("Urban Commuter" ili "You see?").

 (Dalje)

Vest od pre nekoliko meseci da britanski proizvođač ekskluzivnih automobila Aston Martin priprema mali gradski automobil Cygnet, i to na bazi Toyote iQ, prilično je uzburkala automobilsku javnost. Međutim, sada su pred nama i njegove prve zvanične slike, mada fabrika ovaj luksuzni mališan za sada i dalje zvanično definiše kao koncept vozilo.

 (Dalje)

ABT AS5 Audi A5 Sportback

16 Dec 2009 - 09:10 Tuning Link

Posle Audija A5 Coupe i Cabrio, kroz tretman u nemačkoj tjuning kući ABT Sportsline je prošao i najnoviji član A5 porodice - A5 Sportback.

 (Dalje)

Kuća MEC Design (više od 10 godina se bave doradama raznih modela sa znakom trokrake zvezde) još jednom se pozabavila Mercedesovim CLS-om, ovoga puta u AMG izdanju.

 (Dalje)

Evropska prodaja vozila uvećana je 27 procenata u novembru na 1,18 miliona jedinica, zahvaljujući planovima obnavljanja voznog parka i merama podsticanja potražnje na najvećim evropskim tržištima, pre svega u Britaniji, Francuskoj i Španiji, prenele su svetske agencije.

 (Dalje)

Mini će na Salonu automobila u Detroitu (od 16. do 24. januara 2010.) još jednom demonstrirati mnogobrojne mogućnosti transformacije ovog malog automobila, ovoga puta u poželjno vozilo za maksimalno uživanje u vožnji.

 (Dalje)

Još jedna prerada Porscheovog 911 Turba nije nikakvo iznenađenje, pa tako ni ova najnovija kreacija koja stiže iz tjuning kompanije SpeedART.

 (Dalje)

Najveći češki prozivođač automobila Škoda iz Mlade Boleslave ponovo je u tradicionalnoj češkoj anketi Eksporter godine osvojio priznanje kao najuspešniji češki izvoznik u istoriji.

 (Dalje)

VIDEO : Chevrolet Volt ples

15 Dec 2009 - 19:30 Video Link


Izvor : Novosti.rs

Osim crvenog pasoša, novca i rezervacije smeštaja, građani koji posle podizanja „vizne rampe“ planiraju svojim vozilom da krenu u neku od zemalja EU, za put treba da pripreme i automobil.

 (Dalje)

Građani su posle početka primene novog Zakona o bezbednosti saobraćaja napravili jagmu za svom vrstom opreme za automobile, kupujući i ono što su i do sad morali da imaju, ali i ono što ni ubuduće neće biti obavezno.

 (Dalje)