home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Investitor RHJ Internešenel (RHJ International) saopštio je da su pregovori sa Dženeral motorsom (General Motors) o preuzimanju većinskog paketa akcija u Opelu u odmakloj fazi.

 (Dalje)Ova skulptura Audija TT u XXL veličini (u razmeri 2,5:1) je već oduševila ljude u Berlinu, Pekingu, Hong Kongu i Minhenu, a sada je stigla i u Ingolštat, kako bi uveličala proslavu 100 godina postojanja firme, koja počinje 16. jula.

 (Dalje)

"Ford" je danas ponovo pokrenuo proizvodnju vozila u fabrici u Vsevoložsk u Rusiji, koja je zatvorena 1. jula zbog pada prodaje i nepovoljnih uslova poslovanja.

 (Dalje)

Honda je danas u kratkom press saopštenju i zvanično potvrdila da će tokom sledeće godine proširiti svoju porodicu hibridnih modela, u kojoj se trenutno nalaze Insight i Civic Hybrid.

 (Dalje)

Novi "Dženeral motors" (GM) obećao je da će sve učiniti da ponovo postane profitabilna kompanija i da će proizvoditi vozila po želji kupaca.   

 (Dalje)

Restilizovana Kia C´eed

13 Jul 2009 - 12:32 Noviteti Link

Nepune tri godine posle promocije, Kijin kompaktni model C´eed (rođak Hyundaija i30) je doživeo svoje prvo zatezanje bora.

 (Dalje)

VIDEO I


 (Dalje)

Otvoreno prvenstvo Srbije u DRIFTU, Velika nagrada Mladenovca.
Na 22. kilometru od naplatne rampe "Bubanj Potok" (Beograd), nalazi se isključenje za Mladenovac i Mali Požarevac. U nedelju, 19. jula, od 15 časova na prostoru odmah pored auto-puta, na drift stazi "Senaja" održaće se otvoreno prvenstvo Srbije u DRIFTU i STYLING IZLOŽBA.

 (Dalje)

Daihatsu Mira Cocoa

12 Jul 2009 - 15:02 Noviteti Link

Za malo više od mesec dana će Daihatsu, japanski specijalista za proizvodnju malih gradskih automobila, domaćem tržištu ponuditi model Mira Cocoa.

 (Dalje)

VIDEO : Audi TT RS

12 Jul 2009 - 10:04 Video Link


Preuzeto sa : Blic.rs

„Reno grand senik” je porodični automobil stvoren da svakome na dužem putovanju ponudi svoj mali, privatan kutak. U njemu bi trebalo da se osećate kao kod kuće, da zovete prijatelje, igrate „soni plejstejšn”, čitate omiljene knjige, dremate, presvlačite pelene…

 (Dalje)

RUF Rt 12 S Porsche 911

11 Jul 2009 - 15:00 Tuning Link

RUF Rt 12 S je prerada Porschea 911, rad nemačke kuće RUF Automobile GmbH, a predstavlja sportski auto viskokih performansi, namenjen svima koji za njega mogu da izdvoje pozamašnih 255.900 evra (plus porez).     

 (Dalje)

Kineski SUV Landwind X8

11 Jul 2009 - 12:51 Noviteti Link

Kineski terenac Landwind je ostao upamćen, pre svega, po katastrofalnim rezultatima crash testa i neuspešnom pokušaju proboja na tržište Starog kontinenta.

 (Dalje)