home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)"Dačija" spada među automobile sa najmanjim troškovima održavanja, a istovremeno ima i najizdržljivije modele.

 (Dalje)

Hyundai Motor Group je najavio da tokom 2010. godine planira globalno povećanje prodaje za 17 odsto u odnosu na 2009., i to zahvaljujući lansiranju novih modela i očekivanom oporavku svetske privrede.    

 (Dalje)

Renault nastavlja da širi porodicu treće generacije modela Megane, pa će po poslednjim vestima paletu već na sledećem Salonu automobila u Ženevi (početkom marta ove godine) dopuniti i CC, odnosno Coupe-Cabrio varijanta.  

 (Dalje)

Predsednik japanske „Mazde” Takaši Jamanući izjavio je da se sa predsednikom američkog „Forda” Alenom Malalijem saglasio da se nastavi proces udruživanja kapitala i poslovanja dveju autokompanija.

 (Dalje)

Geely Nanoq Electric

4 Jan 2010 - 15:13 Noviteti Link

Kineski Geely je prošlog meseca prikazao prototip elektroautomobila Nanoq, izrađenog u saradnji sa danskom kompanijom Lynx.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

U odnosu na prethodnu generaciju novi motor umesto 1.9 litara ima zapreminu 1.6 lit. ali istu snagu - 105 ks i mirniji rad

 (Dalje)

Sledeća generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati u martu ove godine (na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), ali nove slike skoro nemaskiranog test vozila su se opet našle na internetu.

 (Dalje)

BMW X6 M Rensson

4 Jan 2010 - 09:19 Tuning Link

Očigledno da BMW X6 M u svom standardnom izdanju za neke ipak nije dovoljno atraktivan. U Londonu je naime poslednjih dana prošle godine snimljen (foto Autogespot.com) vizuelno modifikovani Rensson BMW X6 M, dok za sada nema informacija o eventualnom pojačanju njegovog 4,4 litarskog V8 motora (fabrički raspolaže sa 555KS i 680 Nm obrtnog momenta).

 (Dalje)

Evropski proizvođači automobila, a posebno nemački, će se suočiti sa ogromnim padom prodaje u ovoj godini. Nova studija predviđa da će, samo u Zapadnoj Evropi, biti prodato milion automobila manje nego u 2009. godini.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Donedavno su razni majstori, po nižim cenama, ugrađivali TNG uređaje za upotrebu plina u automobilu sumnjivog kvaliteta, pa su se zato dešavale i razne nezgode.

 (Dalje)