home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Novi Prius+, svestrano vozilo sa sedam sedišta i izvanrednom Toyotinom potpuno hibridnom tehnologijom, biće izložen na predstojećem međunarodnom Sajmu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)VIDEO I (Dalje)

Britanski Daily Mail je u saradnji sa svojim stručnjakom za automobile i dizajn Stephenom Bayleyjem odabrao deset najboljih dizajna automobila u istoriji.

 (Dalje)

Gotov Lebov niz u Nemačkoj

Sebastijan Ožije uspeo je da okonča vladavinu svog kolege na reliju Nemačke, koji je osam godina bio neporažen. Možda do toga ne bi došlo da Leb nije pronašao kamen na putu tokom jučerašnjeg brzinca koji ga je koštao prve pozicije, ali pošto je francuz izgubio više od minuta posle bušenja prednje leve gume, Ožije je do kraja relija opušteno očuvao prednost.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs  

Da bi naplatili delove za automobil od osiguravajuće kuće, za vozače je bolje da kupuju originalne kod ovlašćenih servisa, a ne na buvljaku

 (Dalje)

Prvi automobil iz Infinitijeve nove IPL linije modela (Infiniti Performance Line) je model IPL G Coupe (predstavljen prošle godine na događaju Pebble Beach Concours d´Elegance u Kaliforniji), dok je prošle jeseni na Salonu u Parizu promovisan i IPL G Cabrio Concept.

 (Dalje)

Dakle, ovo je serijska verzija Volkwagenovog dugo najavljivanog malog automobila up! (u formi koncept vozila prikazan još 2007. godine u Frankfurtu), koji će moći da vide posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Kineski i britanski sajtovi najavljuju da kineski Geely (koji je prošle godine preuzeo švedski Volvo) planira da počne sa prodajom svojih automobila u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

Kao plod saradnje unutar alijanse Lancije i Chryslera italijanska marka je svoju gamu trebalo da popuni prepakovanim Chryslerovim modelima.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Novi način obračuna obaveznog osiguranja od 1. septembra poskupljuje polisu rizičnim vozačima. Nagrađuju se vozači koji nemaju učinjenu štetu, a skupljom registracijom kažnjavaju se nesavesni

 (Dalje)

VIDEO: 2012 Toyota Yaris

21 Avg 2011 - 01:10 Video Link

VIDEO I : 2012 Toyota Yaris LE (Dalje)

Povodom obeležavanja 50-godišnjice legendarnog Renaulta 4 (proizvodio se od 1961. do 1992. godine), tim francuskih entuzijasta je sa specijalnim Renaultom 4 Van i sa podrškom Renaulta učestvovao na ovogodišnjem Bonneville Speed Week-u u Juti.

 (Dalje)

Uvoznik Volkswagena za Srbiju (www.volkswagen.rs) je na svom zvaničnom sajtu objavio cene za obnovljeni VW-ov model Tiguan.

 (Dalje)