home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sto milioniti Chevroletov motor malog bloka će se proizvesti u 2011. godini, obeležavajući ključno poglavlje u Chevroletovoj stogodišnjoj tradiciji. Uveden 1955. godine, Chevrolet V-8 je potpuno izmenio ovaj brend i podstakao je ljubav Amerikanaca prema performansama koje do dan danas traju.

 (Dalje)Kako piše Automotive News, japanska Mazda je prekinula proizvodnju Mazde RX-8, sportskog modela čiji su zaštitini znak rotacioni motor i zadnja vrata koja se otvaraju u suprotonom smeru od prednjih.

 (Dalje)

Članovi italijanskog automobilskog društva "Fijat 500 klub Italija" dovezli su u Smederevo devet ovih popularnih automobila, u okviru "Ture kroz Srbiju".

 (Dalje)

Nemačka tjuning kompanija Gemballa je širom sveta poznata po modifikovanju Porscheovih modela, ali će se njihova motorsport divizija od 2012. godine takmičiti sa dva trkačka McLarena MP4-12C GT3.

 (Dalje)

Jeep Wrangler je od sada dostupan i sa Pentastar V6 motorom sa 285 konja.

 (Dalje)

30 godina DeLoreana DMC-12

22 Avg 2011 - 17:20 Vesti Link

Preuzeto sa : NSautomobili.com  

Ovo je sasvim neobična priča o automobilu koji je mogao biti jedan od najboljih modela svoga doba, ali u isto vreme i priča o čoveku koji je postao žrtva sopstvene ambicije. Poštovani čitaoče, ovo je priča o mitskom DeLoreanu DMC-12 i njegovom tvorcu Johnu DeLoreanu.

 (Dalje)

Novi aero paket za Vilijams

22 Avg 2011 - 17:12 Vesti Link

U Vilijamsu se nadaju da će uskoro početi da prikupljaju neke poene, pošto ih nisu videli još od juna, kada su ih osvojili u Kanadi. Prva prilika za popravni sa devetog mesta u šampionatu konstruktora im je naredne nedelje u Belgiji a Barikelo i Maldonaldo će voziti bolide sa poboljšanim aerodinamičkim karakteristikama.

 (Dalje)

Na aukciji renomirane kuće Gooding & Company u Pebble Beachu prodat je 64 godine star prototip prvog Ferrarija 250 Testa Rossa, a iznos koji je neimenovani vlasnik izdvojio za svog novog limenog ljubimca je prava sitnica – "svega" 16,4 miliona američkih dolara.

 (Dalje)

Među brojnim svetskim premijerama koje će biti održane na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu (od 15. do 25. septembra) nalazi se i nova generacija Mercedesove B klase.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs  

„Veloster“ je ime najlepšeg „hjundaija“ u istoriji. Ugrađeno je vrhunsko vešanje, mada mu je potreban jači agregat. Prodaja u Srbiji za mesec dana

 (Dalje)

Dva najpopularnija Peugeot modela koji predstavljaju sinonim za klasu gradskih automobila, Peugeot 206+ i 207 se mogu kupiti po najpovoljnijoj ceni do sad.

 (Dalje)

VIDEO: BMW 650i Coupe

22 Avg 2011 - 09:37 Video Link


*snimljeno u Nemačkoj  

Izvor : Tportal.hr