home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Chrysler i Fiat će na predstojećem Salonu automobila u Detroitu javnosti i zvanično predstaviti već dugo najavljivani Fiat 500 sa elektropogonom.

 (Dalje)Sem standardne verzije novog VW Pola, Nemci su na Salonu u Nju Delhiju predstavili i trkačku verziju ovog modela.

 (Dalje)

Indijski Tata Motors je iskoristio domaći teren Salona automobila u Nju Delhiju za promociju novog crossover modela Aria, najskupljeg i najluksuznijeg automobila u svojoj ponudi.

 (Dalje)

Renault nastavlja da širi porodicu treće generacije modela Megane, pa će već na sledećem Salonu automobila u Ženevi (početkom marta ove godine) ponudu dopuniti i CC, odnosno Coupe-Cabrio varijanta.  

 (Dalje)

Jedan od Cadillacovih noviteta za predstojeći NAIAS Salon automobila u Detroitu je i CTS-V Coupe, odnosno sportska varijanta nedavno predstavljenog CTS Coupea.

 (Dalje)

Ni Suzuki nije propustio da na Salonu u Nju Delhiju prikaže novo koncept vozilo. To je RIII concept, studija koja najavljuje Suzukijev novi kompaktni MPV model za Indiju, koji će raspolagati sa tri reda sedišta.

 (Dalje)

Honda je izabrala Salon automobila u Nju Delhiju da javnosti prikaže koncept svog novog gradskog automobila.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, Toyota je na ovogodišnjem Salonu automobila u Nju Delhiju (traje do 11. januara) izložila i koncept svog budućeg pristupačnog automobila Etios za Indiju i tržišta u razvoju.

 (Dalje)

Kineski Anchi MC6320A

5 Jan 2010 - 09:45 Noviteti Link

Ovo je Anchi MC6320A, mali gradski automobil(čić) iz Kine, koji je kupcima na raspolaganju i u varijanti sa dvobojnom karoserijom.

 (Dalje)

General Motors India je saopštio da je na indijskom tržištu tokom decembra 2009. godine prodao rekordnih 8.258 automobila, što je za čak 101 odsto bolje od rezultata u istom mesecu 2008. (tada je plasirano 4.041 vozilo).

 (Dalje)Nakon promocije potpuno nove Astre (osvojila titulu automobila godine u Srbiji za 2010., a treće mesto u izboru za evropski auto godine), Opel nastavlja da podmlađuje svoju gamu.

 (Dalje)

Kako piše sajt Kia-world.net, južnokorejska Kia je garanciju od sedam godina proširila na sve svoje modele koji se prodaju u Evropi.

 (Dalje)