home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U prodajnoj mreži generalnog uvoznika Fordovih automobila (Grand Motors, www.ford.rs) preostala je ograničena količina bogato opremljene verzije modela Focus, koja se nudi po izuzetno povoljnoj ceni, od samo 14.500 evra.

 (Dalje)Osim garancije od četiri godine ili 100.000 pređenih kilometara, svi kupci automobila Suzuki (uvoznik Euro Sumar, www.suzuki-srbija.rs) odnedavno imaju na raspolaganju i besplatnu uslugu Suzuki asistencije, koja mogu koristiti u Srbiji, ali i u inostranstvu.

 (Dalje)

Sportska verzija Mercedesovog Karavana E klase, odnosno modela 2010 E63 AMG Estate (njegova svetska premijera je održana prošlog meseca na Salonu automobila u Frankfurtu), na nemačkom tržištu startuje u februaru 2010. godine, a ima cenu od 108.409 evra.

 (Dalje)

Ford of Europe je saopštio da je njegov udeo na 19 najvažnijih evropskih tržišta prošlog meseca dostigao 10,1 odsto, što je najviše još od septembra 2001. godine.

 (Dalje)

Ruska vlada je produžila važenje uvoznih carina za automobile na još devet meseci, kako bi reanimirala domaću automobilsku industriju, saopštio je ruski ministar za industriju i trgovinu Viktor Hristenko.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Prošlo je samo pet godina od pojave poslednjeg modela Opelove astre, jednog od najpopularnijih automobila u svojoj klasi i, sigurno, prvog po prodaji u gami proizvođača iz Riselhajma, a već je svetlost dana ugledala nova, još ambicioznija od prethodne, sa više aduta u borbi za pozicije u segmentu C.

 (Dalje)

Predstavnici Vlade Republike Srpske (RS) i proizvođača delova za automobile iz tog entiteta razgovaraće u Kragujevcu sa rukovodstvom kompanije "Fijat - Srbija" o mogućoj saradnji, saopšteno je iz Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS.

 (Dalje)

VIDEO : Shockwave Jet Truck

12 Okt 2009 - 21:04 Video Link


Kalifornijski SharkWerks, u saradnji sa firmom Evolution Motorsports, povećao je zapreminu i snagu motora u Porscheu 911 GT3 RS (serije 997), koji sada iz 3,9 litra zapremine raspolaže sa okruglo 500 konja.Dok se čeka na novi model, aktuelni Lamborghini Murcielago je i dalje popularna meta za kreacije mnogobrojnih tjunera, koji zadovoljavaju želje dovoljno bogatih kupaca.

 (Dalje)

Po zvaničnim podacima iz Škode, septembar ove godine je po prodaji bio najuspešniji mesec u čitavoj istorije češke marke.

 (Dalje)

Volkwagen ulazi u Formulu1?

12 Okt 2009 - 18:35 Vesti Link

Volkswagen Grupa razmišlja o ulasku u Formulu 1 u cilju proširenja svojih aktivnosti u auto-moto sportu i nakon velikog pada troškova učešća u ovom takmičenju, izjavio je visoki zvaničnik kompanije Audi.

 (Dalje)

Daewoo Nexia Cabrio

12 Okt 2009 - 15:52 Tuning Link

Kod nas je Daewoo Nexia već pao u zaborav, ali u Rusiji će jedan moskovski tjuner kupcima uskoro ponuditi i njegovu kabriolet varijantu.

 (Dalje)