home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Japanska "Tojota", najveći proizvođač kola na svetu, mogla bi da zamrzne lansiranje novih modela ove godine ako ne bude sigurna da je na najbolji način rešen problem sa iznenadnim ubrzanjem vozila, zbog čega je bila prinuđena da opozove više od osam miliona automobila širom sveta, piše "Sandi telegraf."

 (Dalje)Iz Opela su saopštili da su na evropskom tržištu za novu Astru već dobili više od 100.000 narudžbina.

 (Dalje)

Japanski "Micubiši" danas je saopštio da je postignut finalni sporazum sa francuskom kompanijom "Pežo-Sitroen" (PSA) o razvoju i snabdevanju tržišta električnim vozilima, prema kome bi se kola na baterije prodavala pod oznakama robnih marki "Pežo" i "Sitroen".

 (Dalje)

Kar-pučino, prvi automobil na svetu koji kao gorivo koristi kafu, ove nedelje biće predstavljen na sajmu nauke "Veliki prasak" koji se od 11. do 13. marta održava u Mančesteru.  

 (Dalje)

Direktor italijanske automobilske kompanije „Lamborgini” Tonino Lamborgini najavio je da će u Crnoj Gori otvoriti fabriku električnih automobila.

 (Dalje)

S klasa u preradi nemačke tjuning kuće Lorinser vlaniku treba da ponudi dinamičan automobil, a sve upakovano sa elegancijom luksuzne limuzine.

 (Dalje)

Cobra Kia Soul

8 Mar 2010 - 08:39 Tuning Link

Poput Sorenta, i Kia Soul je prošao tretman u nemačkoj tjuning kompaniji Cobra Technology & Lifestyle.

 (Dalje)

Ford Fiesta Sport+

8 Mar 2010 - 00:32 Noviteti Link

Na Salonu u Ženevi je predstavljena i nova verzija Fordove Fieste, nazvana Sport+, mada je naglasak pre svega samo na atraktivnijem vizuelnom nastupu.

 (Dalje)

VIDEO I

O novitetima 80. Salona automobila u Ženevi (traje do 14. marta) je poslednjih dana i nedelja bilo dosta reči, pa je red za kratko podsećanje kroz nekoliko video izveštaja.

 (Dalje)

Na 3. BG CAR SHOW održaće se promocija novog automobilskog brenda u našoj zemlji – vozila Indijske kompanije TATA koju će na tržištu Srbije uvoziti i prodavati kompanija FMC Motors Serbia.

 (Dalje)

Dve izuzetno atraktivne sajamske manifestacije – 3. DELTA GENERALI BG CAR SHOW i 5. međunarodni sajam motocikala i bicikala MOTOPASSION, počinju u ponedeljak, 8. marta i traju do nedelje, 14. marta.

 (Dalje)

O saradnji italijanske firme DR Motor Company i kineske kompanije Chery Automobile je već bilo dosta reči, a novost je to da je posle nedavnog uvođenja na italijansko tržište modela DR1 saradnja proširena i na novi DR2, čija premijera se održava na salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Ruska vlada je saopštila da namerava da uloži do 20 milijardi dolara u narednih deset godina u stabilizaciju posrnule domaće autoindustrije.

 (Dalje)

U nemačkoj kompaniji Alpina su se ponovo pozabavili BMW-ovom serijom 3 i na ovogodišnjem Salonu u Ženevi prikazuju model 2010 BMW Alpina B3 S Bi-Turbo, dostupan u varijantama Coupe, Cabrio, Sedan i Touring.

 (Dalje)

Grand Motors, generalni uvoznik Fordovih vozila za našu zemlju (www.ford.rs), pred početak BG Car Showa (od 8. do 14.marta) u svojoj ponudi sada ima i Fordovu Fiestu sa klimom, i to po ceni od 9.890 evra.

 (Dalje)