home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Autopromet, jedan od najvećih ovlašćenih dilera i servisera za Opel i Chevrolet vozila u Srbiji, u periodu od 1. do 31. marta odobrava popuste za većinu modela ove dve marke.

 (Dalje)Mansory Porsche Panamera

6 Mar 2010 - 18:02 Tuning Link

Panamera je još jedna žrtva tjuning kuće Mansory, poznate, između ostalog, i po onom upadljivom Bentley Continentalu GT SpeedVitesse Rose.

 (Dalje)

VIDEO I : VW Polo GTI

 (Dalje)

Na ovogodišnjem sajmu BG Car Show Hypo Rent će posetiocima sajma predstaviti novi model operativnog lizinga pod nazivom "Ključ u ruke".

 (Dalje)

Društvo modelu E V12 Coupe na Brabusovom ženevskom štandu pravi i Widestar verzija Brabusa G V12 S Biturbo.

 (Dalje)

Kompanija EDO Competition je na tržište izbacila tjuning program namenjen Aston Martinovom modelu DBS, a koji pored pojačanja motora podrazumeva i modifikovano ogibljenje, jače kočnice i dorađeni enterijer.

 (Dalje)

Povodom 48. Međunarodnog sajma automobila, Alpha Bank je omogućila da Alpha Auto krediti budu još povoljniji.

 (Dalje)

Geiger Ford Shelby GT

6 Mar 2010 - 09:09 Tuning Link

Geiger Cars nastavlja sa preradama američkih modela, a poslednji u nizu je Geiger Ford Shelby GT koji se, sem ječeg motora, odlikuje i sa nekoliko novih stajling elemenata.

 (Dalje)

RUF RGT-8 Porsche 911

6 Mar 2010 - 08:39 Tuning Link

Na Salonu u Ženevi tjuner RUF predstavlja najnoviju generaciju svog RGT modela koji se bazira na Porscheu 911.

 (Dalje)

Hamann Conqueror II je naziv prerađenog Range Rovera Sport koji stiže iz kuće Hamann Motorsport a koji, pored novog aerodinamičkog paketa, podrazumeva i pojačanje njegovih benzinskih i dizel motora.

 (Dalje)

Iznenađenje na ženevskom štandu nemačkog Porschea je hibridni 918 Spyder Concept koji kombinuje benzinski V8 motor sa 500 konja i dva elektromotora sa 160kW/218KS.

 (Dalje)

VIDEO : Koenigsegg Agera

5 Mar 2010 - 19:21 Video Link

Švedski Koenigsegg je za ženevski Salon automobila pripremio premijeru svog novog modela Agera, koji pokreće V8 motor sa 910 konja i 1100 Nm.

 (Dalje)