home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Audi A1 S Line

5 Mar 2010 - 00:49 Noviteti, Video Link

Pored standardnog A1 modela i koncepta A1 e-tron, Audi u Ženevi predstavlja i A1 sa S Line paketom.

 (Dalje)

Društvo Mercedesu F800 Style Concept na Salonu u Ženevi pravi i hibridni E 300 BlueTEC HYBRID, koji kombinuje dizel agregat i elektromotor, a na tržištu se očekuje tokom sledeće godine.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda, predstavnicima medija predstavila je predpremijerno najnoviji model Peugeot-a 308 RCZ.

 (Dalje)

Jedan od Fordovih noviteta na Salonu u Ženevi (pored naravno evropske premijere novog Focusa i svetske prezentacije novog Focusa Wagon) je i definitivna serijska verzija druge generacije kompaktnog MPV modela C-Max, koji je u predserijskoj varijanti bio izložen u septembru prošle godine u Frankfurtu. 

 (Dalje)

Pred početak BG Car Showa (od 8. do 14. marta) objavljeni su i popusti na modele češke Škode.

 (Dalje)

Hibridni model "prijus" japanske "Tojote" ostao je najprodavanije vozilo u Japanu tokom februara, uprkos globalnom masovnom opozivu vozila najvećeg proizvođača kola na svetu, čime je poznata robna marka zadržala vodeću poziciju u prodaji putničkih automobila na domaćem tržištu deveti mesec uzastopno.

 (Dalje)

Ovo je su prve zvanične fotografije novog koncept automobila koji je plod saradnje GQ magazina i francuskog Citroena, a koji je do sada najavljivan sa nekoliko teaser slika i video klipom.

 (Dalje)

Više o Opelu Flextreme GT/E Concept možete pročitati OVDENastavljajući sa izbacivanjem novih specijalnih verzija Veyrona, kompanija Bugatti Automobiles S.A.S je na ovogodišnjem Salonu u Ženevi prikazala još dva posebna Veyrona Grand Sport.

 (Dalje)

Nakon nekoliko teaser crteža, Hyundai je na Salonu u Ženevi i zvanično održao premijeru svog novog koncept vozila.

 (Dalje)

I Hyundaijev model i30 je za novu prodajnu sezonu prošao manji estetski tretman.

 (Dalje)

Nakon liste od 10 finalista za sedmi izbor Svetski automobil godine ("2010 World Car of the Year" – WCOTY), sada je objavljena i sužena lista od 3 finalista ovog izbora, čiji će pobednik biti saopšten 1. aprila na Salonu automobila u Njujorku. 

 (Dalje)

Tokom Chevroletove konferencije za medije na 80. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, GM-ov potpredsednik Bob Lutz najavio je da će i legendarni sportski automobil Corvette biti dostupan u Chevroletovoj evropskoj ponudi modela.

 (Dalje)

Trendu elektrovozila se pridružio i najjeftiniji automobil na svetu – indijski Tata Nano.

 (Dalje)