home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U nemačkoj tjuning kući Gemballa se se ponovo vratili modifikaciji Porscheovog SUV modela Cayenne.

 (Dalje)Kineska prodaja automobila premašila je 12 miliona jednica za 11 meseci ove godine, objavilo je danas Udruženje kineskih proizvođača automobila (CAAM).

 (Dalje)

Održana prva u nizu akcija "Good will ball" u Beogradu

U subotu 05.12.2009. god. u Mercator centru u Beogradu održana je prva u nizu akcija "Good will ball" koja ima za cilj najavu predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu koje će se 2010. godine održati u Južnoj Africi, čiji je Hyundai oficijelni partner.

 (Dalje)

Nemački Folksvagen (Volkswagen AG) saopštio je danas da je kupio 49,9 odsto akcija Poršea (Porsche AG).

 (Dalje)

Zahvaljujući tome što je veoma uspešno ispunila seriju striktnih zahteva koji se tiču očuvanja životne sredine Minsitarstva spoljnih poslova Danske, Honda je proglašena za oficijalnog sponzora, kada je u pitanju vozni park COP15 Konferencije o klimatskim promenama, koja se održava u Kopenhagenu od 7.-18. decembra.

 (Dalje)

Pravila novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju počeće da se primenjuju od petka, 11. decembra, najavljeno je danas na sednici Komiteta za kontrolu i bezbednost saobraćaja Ministarstva za infrastrukturu Srbije.

 (Dalje)

Korejski Hyundai je prošle nedelje proslavio silazak svog jubilarnog, milionitog automobila sa proizvodnih traka Hyundai Motor Manufacturing Alabama (HMMA) frabrike u Montgomery-u.

 (Dalje)

Pored brojnih noviteta koje je Mercedes predstavio na poslednjem Salon automobila u Frankfurtu (SLS AMG, E klasa karavan, S 500 Plug-in Hybrid concept...), nije ni čudo da su prve slike blago, ali zaista blago doterane C klase, tada prošle praktično potpuno nezapaženo.

 (Dalje)

Fiat odličan u Nemačkoj

7 Dec 2009 - 16:49 Vesti Link

Italijanski Fiat je objavio da je tokom novembra u Nemačkoj zabeležio porast prodaje svojih modela u odnosu na isti mesec 2008., i to za 33.5 odsto, prodavši ukupno 8.077 automobila.

 (Dalje)

Jaguar je saopštio da je njihova prodaja na britanskom tržištu u novembru ove godine u odnosu na isti mesec 2008. povećana za 50 odsto.

 (Dalje)

Prema podacima agencije Promocija Plus, u Hrvatskoj je za prvih 11 meseci ove godine registrovano 41.758 novih putničkih vozila, što predstavlja pad od 50 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

 (Dalje)

Hartge paket za BMW X6 M

7 Dec 2009 - 13:23 Tuning Link

Novi paket za vlasnike BMW-a X6 M stiže iz tjuning kuće Hartge, i to sa posebnim naglaskom na nekoliko novih kompleta točkova od 22 inča.

 (Dalje)

Akcija koju organizuje Fairfax Media Drive pod nazivom “Nagrada za automobil godine” nagrađuje najbolje u auto industriji i predstavlja svojevrstan dodatni vodič za kupce automobila u Australiji.

 (Dalje)

Nakon predstavljanja nove generacije BMW-a serije 5 u sedan verziji, uskoro će svetlost dana ugledati i njegova Touring, odnosno karavan varijanta, čije najnovije špijunske slike objavljuje holandski Autoweek.nl

 (Dalje)

Nemačkim kupcima je sada na raspolaganju nova specijalna Track & Avenue edicija Volkswagenovog kompaktnog SUV modela Tiguan, koji će biti ponuđen u samo 1000 primeraka.

 (Dalje)