home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Premijera druge generacije Mercedesovog kupea sa četiri vrata se polako približava (na jesenjem Salonu automobila u Parizu, od 2. do 17. oktobra), ali dok se to ne desi evo novog seta zvaničnih fotografija.

 (Dalje)Nakon Honde, koja je nedavno objavila da će krajem ove godine prestati sa prodajom aktuelnog Civica Type R na većini evropskih tržišta, i to zbog toga što ne zadovoljava Euro 5 standard, sada je i Ford objavio kraj za dosadašnji Focus ST.

 (Dalje)

Mada je prema ranijim informacijama Hyundaijev novi kompaktni 2+2 kupe (u stvari serijska verzija koncepta Veloster iz 2007. godine) trebalo da ima premijeru na Salonu u Parizu, po poslednjim vestima mesto promocije će međutim biti novembarski Salon u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Brojni mali proizvođači automobila danas opstaju bez potrebe za izrađivanjem sopstvenog motora. Njegov razvoj, posebno zbog sve strožih ekoloških normi, postao je preskup za proizvođače koji godišnje ne prodaju bar nekoliko hiljada vozila.

 (Dalje)

Nemci su u decembru prošle godine sa Suzukijem sklopili dogovor o dugoročnom strateškom partnerstvu (Volkswagen je takođe preuzeo i skoro petinu akcija japanske kompanije), a jedan od rezultata te saradnje će biti i Volkswagen Polo SUV koji će se pojaviti krajem 2012. godine.

 (Dalje)

Po nekim ranijim informacijama, serijska verzija Ssangyongovog koncepta C200 (predstavljen u aprilu 2009. na Salona u Seulu) je trebalo da se zove Korando C, ali će ovaj novi kompaktni crossover (bar za tržište Rusije) poneti ime New Actyon.

 (Dalje)

Britanski Arash Cars je objavio novi set slika i detalja o svom sportskom modelu AF-10. 

 (Dalje)

Smart desetogodišnjicu prodaje u Velikoj Britaniji (do sada je tamo prodato više od 75.000 primeraka) obeležava novom specijalnom edicijom – modelom ForTwo gb-10 edition.

 (Dalje)

Više o obnovljenom Freelanderu možete pročitati OVDE.Audi Q3 za 2011.

20 Avg 2010 - 00:45 Top secret Link

Nakon Audija Q5, nemačka kompanija će svoju ponudu proširiti još manjim SUV modelom Q3, čija proizvodnja startuje 2011. godine.

 (Dalje)

Škoda Superb 1.6 TDI CR

20 Avg 2010 - 00:25 Noviteti Link

Dosadašnji 1.9 TDI PD dizelaš u Škodi Superb zamenjuje 1.6 TDI CR koji razvija istu snagu ali uz manju potrošnju goriva i emisiju CO2.

 (Dalje)

Osvežena Lada Priora

19 Avg 2010 - 21:02 Top secret Link

Sem novog modela Granta koji treba da zameni klasične modele u gami, ruska Lada priprema i restilizovanu Prioru.

 (Dalje)

Nakon nekoliko špijunskih slika, Chrysler Group LLC je danas objavio set zvaničnih fotografija i prve detalje o modifikovanom Jeep Wrangleru i Wrangleru Unlimited modelske godine 2011.

 (Dalje)

Španska auto marka SEAT zvanično je prisutna na prostorima Srbije i Crne Gore više od 6 godina. U tom periodu SEAT beleži stalni rast kako prodaje tako i dilerske mreže koja je u ovom periodu dosegla do 6 ovlašćenih dilera i servisera u svim većim gradovima Srbije. U narednom periodu iz SEAT-a stižu mnogi noviteti kao i nikada povoljniji uslovi za kupovinu najpopularnijih modela ovog španskog proizvođača.

 (Dalje)