home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Predstavništva stranih preduzeća u Srbiji imaju rok do 21. jula da regulišu status vozila sa ekonomskim tablicama i opreme za rad koju su privremeno uvezli, saopštila je Uprava carina Srbije.

 (Dalje)Dok britanski Holders Vehicle Contracts iznajmljuje Bugatti Veyron za 25.000 dolara dnevno, u Americi je na prodaju prvi ikada serijski proizvedeni Veyron.

 (Dalje)Dok smo mi u Evropi na njega već i zaboravili, Fiat Uno i dalje živi u Južnoj Americi, naravno u modifikovanoj varijanti.

 (Dalje)

Prodaja nemačkog proizvođača sportskih automobila "Porše" koji posluje sa gubicima, smanjena je 15 odsto u devet meseci minule fiskalne godine, u odnosu na isti prethodni period, na 4,6 milijardi evra, saopštila je danas kompanija u Frankfurtu.

 (Dalje)

Istovremeno sa promocijom obnovljene verzije svog kompaktnog MPV-a Stream (ima tri reda sedišta), Honda je u Japanu lansirala i njegovu sportsku RST varijantu.

 (Dalje)

Krajsler planira da ponovo pokrene sedam montažnih fabrika krajem juna, nakon zatvaranja svih pogona tokom stečajnog postupka, koji je trajao šest sedmica.

 (Dalje)

Volkswagen Touran R-Line

19 Jun 2009 - 08:59 Noviteti Link

Volkswagenov MPV model Touran je kupcima dostupan u novom R-Line paketu koji se, sem sa par estetskih elemenata (mat hrom prednji gril, srebrni krovni nosači, aluminijumski točkovi od 18 inča, zadnja svetla u chery red boji), odlikuje i za 15 mm nižim sportskim ogibljenjem i bogatijom standardnom opremom.

 (Dalje)

Abflug Nissan GT-R

19 Jun 2009 - 08:45 Tuning Link

Još jedan novi aero body paket za Nissan GT-R R35 stiže iz Japana, i to iz kuće Abflug.

 (Dalje)

U Nemačkoj je udeo žena među kupcima automobila dostigao rekordni nivo nakon što je uvedena novčana nadonkada od 2.500 evra kupcima koji stari automobil zamene za nov, objavio je institut za istraživanje CAR.

 (Dalje)

Škoda Superb Combi

19 Jun 2009 - 00:36 Top secret Link

Češka Škoda će najverovatnije već na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu javnosti zvanično prikazati Combi, odnosno karavan verziju svog najvećeg modela u ponudi – Superba.

 (Dalje)

VIDEO I : Citroen GT Concept

 (Dalje)

Honda je danas objavila da je njeno novo hibridno vozilo Insight postao najprodavaniji evropski model u kategoriji vozila na hibridni ili alternativni pogon. Podaci koje je dostavio “Jato Dynamics” pokazuju da je u svom prvom punom mesecu prodaje, Insight postao najpopularniji model na tržištu benzinsko-električnih hibrida.

 (Dalje)

Generalni direktor torinskog Fijata Serđo Markijone kaže da će ta kompanija nastaviti proizvodnju automobila u njenim italijanskim pogonima. Fijat će pokušati da očuva postojeća radna mesta, rekao je Markijone i upozorio da će konačna odluka o proizvodnji i broju zaposlenih u svim Fijatovim fabrika u Italiji najviše zavisiti od finansijske situacije.

 (Dalje)

Sezonska kontrola Fiat vozila u 11 tačaka po akcijskoj ceni obuhvata pregled svih važnijih sistema na vozilu. Pored akcijske cene obezbeđeno je i 15% popusta na određene usluge i delove.

 (Dalje)