home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 

Sem modela A4 Allroad Quattro (o njemu više OVDE), i najjači Audi TT RS imaće svetsku premijeru početkom marta na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)Nemačka tjuning kuća Irmscher, koja je poznata pre svega po modifikacijama Opelovih automobila, na predstojećem Salonu automboila u Ženevi predstaviće svoj novi estetski paket i za Chevroletov SUV model Captiva.

 (Dalje)

Minotaur je još jedan sportski automobil koji dolazi iz Velike Britanije, a predstavlja proizvod kompanije Vision Sportscars.

 (Dalje)

U kompaniji Verano Motors (www.verano.rs), uvozniku francuskog Peugeota za Srbiju, u toku je specijalna ponuda za Peugeot dostavna vozila.

 (Dalje)

Mini Ray u Ženevi

20 Feb 2009 - 07:28 Noviteti Link

Mini će na Salonu automobila u Ženevi pažnju publike privlačiti i specijalnom edicijom modela One, nazvanom Ray, a namenjenoj prvenstveno italijanskom tržištu.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno pre nekoliko meseci, na našem tržištu je konačno i zvanično počela prodaja Lade 117, odnosno Kaline u karavan varijanti (prototip ovog automobila je inače prvi put predstavljen javnosti još 2001. godine na tadašnjem Salonu automobila u Moskvi).

 (Dalje)

Fudalski savez Srbije i kompanija "Grand motors" potpisali su u Beogradu ugovor o sponzorstvu, koji savezu obezbeđuje kontingent službenih automobila koji će se koristiti za potrebe administracije i reprezentativnih selekcija.

 (Dalje)

I švedski Koenigsegg (poznat po svom supersportskom modelu CCX) imaće svetsku premijeru na predstojećem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Objavljene su prve oficijelne fotografije novog Rolls-Royce koncepta 200EX, spremnog za promociju na Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart), a koji istovremeno najavljuje i skoro pojavljivanje serijskog, tzv. "Baby Rolls" modela, koji se od 200EX neće mnogo razlikovati.

 (Dalje)

Mada će glavna zvezda na Škodinom izložbenom prostoru ženevskog Salona ipak biti kompaktni SUV model Yeti, Česi u ovaj švajcarski grad dolaze sa još nekoliko premijera. Jedna od njih je i Fabia Scout, proterenska Fabia koja u stvari predstavlja serijsku verziju studijske Fabije Scout sa Salona u Frankfurtu 2007. godine.

 (Dalje)

Iz Alfe je posle najave novih motora za model 159 (o tome više OVDE), danas stigla i ova prva zvanična slika sportske, GTA (Gran Turismo Alleggerito) verzije njihovog najmanjeg modela MiTo, koji će u formi koncept vozila biti izložen na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Uprava General Motorsa objavila je plan po kome bi marke Saturn i Pontiac u bližoj budućnosti trebalo da budu ukinute, a preživeće tek nekoliko modela sa "počasnim" dodatkom Pontiac u imenu.

 (Dalje)

Ljudi iz Brabusa jednostavno ne mogu iz svoje kože, pa su za Salon automobila u Ženevi pripremili najjači off-roader na svetu - Brabus G V12 S Biturbo.

 (Dalje)

Alfin najmanji model MiTo (ime predstavlja kombinaciju prva dva slova italijanskih gradova Milano i Torino) je juče i zvanično predstavljen u Beogradu i to posredstvom domaćeg uvoznika, kompanije Delta Automoto (www.deltaauto.rs).

 (Dalje)

Krajsler i Dženeral motors, koji su do sad primili 17,4 miljarde dolara, od vlade Sjedinjenih država sada traže više nego dvostruko novca - ukupno 39 milijardi.

 (Dalje)