home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Italijanski Fiat je u saradnji sa kompanijom Mattel, a u čast 50-godišnjice slavne lutke, napravio posebnu koncept Barbie verziju već ionako atraktivnog Fiata 500, koja će ipak biti napravljena i u ekskluzivnoj seriji od samo 5 komada.

 (Dalje)Kada je prošlog meseca Opel konačno objavio zvanične fotografije potpuno nove generacije Astre (svetska premijera će biti održana u septembru, na Salonu u Frankfurtu), ostao je dužan i za oficijelne slike unutrašnjosti ovog automobila, koje su se sada pojavile na internetu (takođe je objavljen i set novih slika spoljašnjosti).

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Pogoni „Zastave” uveliko se opremaju za sklapanje modela „punto klasik” sa dizel motorom. Dnevna proizvodnja narasla je na sto vozila. Sve ide po planu i svi su zadovoljni osim, možda, kupaca koji bi da dođu do novog automobila po sistemu zamene „staro za novo”. Oni se, obično, odlučuju za osnovni, odnosno najjeftiniji model – „punto klasik“. U slučaju da se za stari automobil dobije povlastica Vlade Srbije od 1.000 evra, taj model „punta“ bi koštao svega 5.990 evra.

 (Dalje)

Kupcima, koji žele da doteraju svoj novi Ferrarij California, nemačka kompanija Edo Competition Motorsport GmbH nudi svoj novi paket za dodatnu personalizaciju i unapređenje performansi ovog modela sa sklopivim tvrdim krovom.

 (Dalje)

Nakon standardnih verzija novog Mustanga, Ford će kupcima ovog leta ponuditi i novu verziju ovog modela sa fabrički ugrađenim staklenim panoramskim krovom.

 (Dalje)

Vlada SAD je odbila zahtev proizvođača automobilskih delova da im se dodeli do 10 milijardi dolara dodatne državne pomoći kako bi mogli da se suoče sa posledicama bankrotstava Dženeral Motorsa (GM) i Krajzlera (Chrysler).

 (Dalje)Kao odgovor na krizu i pad prodaje, Porsche izgleda planira da ponudi jeftiniju verziju Boxstera, odnosno da u njega ugradi četvorocilindrični motor iz Audija TTS.

 (Dalje)

Kineski Geely kupio Volvo?

18 Jun 2009 - 00:43 Vesti Link

Prema različitim izvorima iz Azije, američki Ford je već postigao dogovor o prodaji švedskog Volvoa, i to sa kineskim proizvođačem automobila Geely.

 (Dalje)

Uprkos krizi koja je najžešće pogodila upravo automobilsku industriju, najveći češki proizvođač automobila Škoda iz Mlade Boleslave ponovo je proglašen za najuspešnije češko preduzeće u redovnoj anketi ČEHTOP100.

 (Dalje)

Danas su objavljeni rezultati međunarodnog izbora (učestvovalo je 65 novinara iz 32 zemlje) za najbolji motor godine (International Engine of the Year 2009 Awarads) i posle nekoliko godina dominacije BMW-a, pobednik je Volkswagen.

 (Dalje)

Italijanski Bertone je objavio još jedan zvaničan video i set novih fotografija svog nedavno predstavljenog supersportskog automobila Mantide koji bi, prema poslednjim informacijama, mogao da bude proizveden u ekskuzivnoj seriji od 10 primeraka, i to po ceni od oko 1,5 miliona evra.  

 (Dalje)

Kako piše britanski magazin AutoExpress, Ford je odlučio da proširi gamu modela Kuga, i to kupeom sa 2 vrata koji će se bazirati na modifikovanoj platformi sledeće generacije Ford Focusa.

 (Dalje)

U okviru akcije "Ispravno vozilo-bezbedno vozilo" svi vozači mogu od 22. do 27. juna potpuno besplatno da provere tehničku ispravnost svojih vozila, najavio je Auto-moto savez Srbije.

 (Dalje)