home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ukoliko želite prevoz do kuće, nemojte pitati informatičara da vas odbaci - jer su radnici iz ovog sektora označeni kako najgori vozači, pokazuje istraživanje britanske osiguravajuće kuće "Čerčil auto osiguranje", a prenosi Miror.

 (Dalje)B&B Audi A5 Cabrio

8 Sep 2009 - 09:04 Tuning Link

Poznati tjuner B&B Automobiltechnik je još prošle godine obradio Audijev A5 Coupe, a kako je Audi u međuvremenu na tržište izbacio i njegovu kabriolet verziju, i B&B je sada i za njega ponudio svoj novi aero body paket i kit za pojačanje motora.

 (Dalje)

Španski Seat na Salonu u Frankfurtu neće predstaviti samo sportski Leon Cupra R sa 265KS, već i ekonomičnije i ekološki prihvatljivije nove modele iz svoje Ecomotive porodice.

 (Dalje)

I indijska kompanija Reva Electric Car Company (REVA) će imati nekoliko premijera na predstojećem 63. Salonu automobila u Frankfurtu, a jedna je i novi model NXR (NeXt Reva).

 (Dalje)

Sem redizajniranog kupe-kabrioleta C70 (kao i SUV-a XC60 sa novim 2.0 GTDi motorom i verzije XC60 sa R-Design paketom), Volvo je za Salon automobila u Frankfurtu (17. – 27. septembar) pripremio i obnovljeno izdanje svog najmanjeg modela C30, modelske godine 2010.

 (Dalje)

Seriji specijalnih verzija Fiatovog Abartha 500 će se na Salonu automobila u Frankfurtu pridružiti još jedno limitirano izdanje – Abarth 695 Tributo Ferrari.

 (Dalje)

Od 14. septembra u Italiji i zvanično počinje prodaja Alfe MiTo sa 1,4 litarskim benzinskim motorom i Fiatovom Multiair tehnologijom. 

 (Dalje)

Japanska kompanija "Suzuki" planira da podigne novu fabriku u Indiji 2011. godine u kojoj će se godišnje proizvoditi oko 300.000 vozila, kako bi se zadovoljila sve veća potražnja za njenim automobilima u Indiji, prenele su agencije.

 (Dalje)

Kao deo obeležavanja 20-godišnjice modela MX-5 (poznat i kao Miata, a u Japanu prosto kao Roadster), Mazda će na predstojećem, 63. Salonu automobila u Frankfurtu izložiti i studiju MX-5 Superlight.

 (Dalje)

Grupa Kenigseg (Koenigsegg) obezbedila je novac za preuzimanje proizvođača automobila Saab od Korporacije Dženeral motors (General Motors), saopštila je danas vlada Švedske.

 (Dalje)

VIDEO : nova Mazda3 MPS

7 Sep 2009 - 16:06 Video Link

VIDEO I : nova Mazda3 MPS

 (Dalje)

SV12 R je još jedna ekstremna prerada iz arsenala nemačkog Brabusa, koga će publika inače moći da upozna na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Kompanija Mercedes-Benz SCG je u petak, 04. septembra 2009. godine isporučila 10 vozila brenda smart kompaniji AAA-1 rent, koja je predstavništvo SIXT rent a car za Srbiju i Crnu Goru.

 (Dalje)

Kineska prodaja automobila mogla bi porasti 28 odsto u odnosu na prošlu godinu i dostići 12 miliona u 2009., čime bi nadmašila broj automobila kupljenih na američkom tržištu, prenele su danas agencije. 

 (Dalje)