home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Treći po veličini proizvođač automobila u Japanu, "Nisan", planira da isplati direktorima plate u proseku četiri puta veće od primanja šefova "Tojote" i skoro tri puta veće u odnosu na zaradu "Hondinih" rukovodilaca za poslovnu godinu koja je završena u martu.

 (Dalje)

"Starci" bez goriva

10 Jun 2010 - 00:23 Vesti Link

Izvor : Novosti.rs

Kada krajem juna Naftna industrija Srbije prestane da proizvodi olovni benzin, vlasnici automobila starijih od 25 godina možda neće imati gde da sipaju gorivo.

 (Dalje)

Jedna od današjih vesti koja je privukla prilično pažnje je najava iz Ferrarija da će model 599 GTB Fiorano dobiti i svoju otvorenu, roadster verziju.

 (Dalje)

Toyota Srbija je 2. juna 2010. godine u Subotištu na stazi NAVAK, predstavila Yaris L, namenjen isključivo auto školama. Yaris L je prilagođeno vozilo za idealnu obuku vozača, sa garancijom od 3 godine ili pređenih 100.000 km.

 (Dalje)

Kompanija KIA Auto, ovlašćeni zastupnik za vozila iz programa KIA Motors, 8. juna je održala prezentaciju povodom predstavljanja nove generacije modela Sorento.

 (Dalje)

Kompanija "Čangan automobili", jedna od najvećih državnih auto-grupacija u Kini, pregovara sa partnerskom američkom kompanijom "Ford" o proizvodnji vozila srednje veličine, prenele su danas agencije, pozivajući se na dva izvora.

 (Dalje)

Po ceni od 10.990 evra, odnosno hiljadu evra nižoj od dosadašnje, Euro Sumar, zvanični uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala za Srbiju, nudi ograničenu količinu najbolje opremljenog modela Swift 1.3, u verziji GS.

 (Dalje)

Mercedesov ML 63 AMG je za novu prodajnu sezonu prošao kroz manji kozmetički tretman, a evropskim kupcima će biti dostupan od sledećeg meseca (po ceni od 105.077 evra).

 (Dalje)

London se za još jedan korak približio cilju da postane ekološki najprihvatljiviji grad na svetu, predstavljajući u Gradskoj većinici prototip hibridnog taksija koji se pokreće sistemom "gorivih ćelija".

 (Dalje)

Pravi je trenutak da osvežite, utegnete i pripremite svoj automobil za predstojeće letnje izazove.

 (Dalje)

Američki automobilski gigant „Dženeral motors” (GM) odlučio je da povuče sa tržišta oko milion i po vozila, zbog toga što bi neispravan grejač u rezervoaru za vodu za pranje prednjeg stakla mogao da izazove požar.

 (Dalje)