home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

General Motors je objavio da će novi Chevrolet Aveo na tržištu Severne Amerike kupcima biti dotupan pod imenom Sonic.

 (Dalje)Čekanju je konačno kraj. Posle brojnih pokazivanja maskiranih primeraka u raznim prilikama, teaser slika i videa, kao i curenja podataka, BMW je upravo objavio zvanične detalje i set fotografija najsnažnije verzije serije 1, modela 1 M Coupe (zvanična premijera će se održati u januaru 2011. na Salonu u Detroitu).

 (Dalje)

Mitsubishi Motors će tokom sledeće godine predstaviti Eco Car concept koji će najaviti budući "global small car" japanske marke.

 (Dalje)

Ferrari 458 GT2

9 Dec 2010 - 20:19 Top secret Link

Tokom testiranja na stazi Fiorano uhvaćen je trkački Ferrari 458 GT2, čiji 4,5 litarski V8 motor raspolaže sa 346kW/470KS.

 (Dalje)

Kako piše britanski magazin Auto Express, MG planira proizvodnju novog sportskog sedana koji bi konkurisao BMW-u serije 3.

 (Dalje)

Ford je potvrdio da će sledećeg proleća na Salonu automobila u Ženevi predstaviti novu studiju i time najaviti skorašnji dolazak novog modela. Radiće se o Fordu B-Max, mini MPV-u koji će zameniti Fusion.

 (Dalje)

Tridesetdevetogodišnji italijan koji nije više upotrebljiv kao test vozač, napravio je oproštajnu feštu na Bolonja Motor šou manifestaciji, provozavši se pred fanovima u Ferarijevom bolidu iz 2009.te godine. Na kraju karijere je izjavio da mu je jedino žao što je u trinaest godina karijere probonog vozača, uspeo samo dva puta da učestvuje na F1 trci.

 (Dalje)

Iz Severne Koreje stiže vest o njihovom novom automobilu Pyeonghwa Hwiparam III, koji je u stvari kineski Brilliance FSV sedan, samo sa novim imenom.

 (Dalje)

MG (koji se nalazi u kineskom vlasništvu) je na poslednjem Salonu u Pekingu predstavio studiju MG Zero Concept, koja je najavila serijski model MG3, a čija se zvanična premijera očekuje još tokom ovog meseca na Guangzhou Salonu automobila (dolazak u Evropu se po ranijim informacijama planira za 2011.).

 (Dalje)

Posle Lexusa, još jedan prestižni japanski brend namerava da se pojavi na srpskom tržištu. Ovoga puta, reč je o Infinitiju, marki za luksuzne Nissanove modele, a kako se nazvanično saznaje, njihova prodaja bi u Srbiji trebalo da startuje početkom naredne godine.

 (Dalje)


Stojanov doo, ovlašćeni prodavac i serviser Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila, nastavlja sa akcijama.

 (Dalje)

Međunarodni naučni skup "Nauka i tehnologija električnih i ekoloških vozila", sa specijalizovanom izložbom koja će ga pratiti, biće održan 15. i 16. decembra u Sava centru.

 (Dalje)

Država planira da uvede određivanje maksimalne cene tečnog naftnog gasa (TNG), koji se koristi u domaćinstvima i automobilima. Prodavci sada slobodno mogu da propisuju cenovnike za TNG, dok maksimalne cene ostalih vrsta goriva određuje država.

 (Dalje)

Rusko akcionarsko društvo Solers i zajedničko preduzeće osnovano s italijanskim Fijatom, proizvodiće 500.000 vozila godišnje od 2016. godine.

 (Dalje)