home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dok čekamo da Project Kahn u saradnji sa Cosworthom predstavi modifikovani Range Rover Evoque sa 5 vrata i Range Rover Sport RS600 Super Sport, ova britanska firma promoviše doterani Range Rover sa pojačanim 4,4 litarskim V8 dizel motorom.

 (Dalje)Lotus priprema nove motore

18 Dec 2010 - 17:11 Vesti Link

Kako bi zadovoljili potrebe rastuće game stručnjaci iz Lotusa su se odlučili za razvoj novih motora.

 (Dalje)

VIDEO: reklama za Tatu Nano

18 Dec 2010 - 15:20 Video Link


I Playboy Magazine je izabrao Automobil godine za 2011., a to je po njihovom izboru Mercedes SLS AMG.

 (Dalje)

Direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Stojadin Jovanović izjavio je da za godinu dana primene Zakona o bezbednosti saobraćaja broj saobraćajnih nesreća opao za više od 30 odsto.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Sudbina hibrida na srpskom tržištu određena je i pre nego što se pojave u prodaji. Uglavnom se nalaze u zapećku zbog previsoke cene koja je u proseku za 5.000 evra viša od identičnog modela ali sa dizel motorom. Drugo što plaši kupce jeste to da hibridi nisu tražena roba u svetu polovnjaka. Čak i ako vlasnik želi da zadrži automobil, uvek se postavlja pitanje: „A koliko će me koštati zamena baterija kada za to dođe vreme?“

 (Dalje)

Nova generacija Porschea 911 se očekuje na Salonu automobila u Frankfurtu (septembra 2011.), a dok se to ne desi, evo novih rendera njegovog najverovatnijeg izgleda koje objavljuje nemački magazin Auto Bild.

 (Dalje)

Sledeći Salon automobila u Ženevi (mart 2011.) će biti i mesto predstavljanja još jednog Škodinog Scout modela – Superba Scout.

 (Dalje)

"Ševrolet volt" američke kompanije "Dženeral motors", model "lif" japanskog "Nisana" i "sonata" južnokorejskog "Hjundaija" uvršteni su među finaliste za glavnu nagradu Severno-američki automobil i kamion godine 2011, koju dodeljuje žiri od 49 specijalizovanih novinara koji prate autoindustriju.

 (Dalje)

Ariel Atom Mugen

18 Dec 2010 - 00:35 Noviteti Link

Povodom desetogodišnjice, Ariel Atom je doživeo specijalno izdanje koje će u januaru moći da vide posetioci britanskog Autosport Show-a.

 (Dalje)

Sa problemom pijanih vozača i svih negativnih posledica vožnje pod uticajem alkohola suočavaju se gotovo sve zemlje sveta. Kako ih rešavaju? Zavisi od zemlje do zemlje, a jedan od neobičnijih načina svakako je ruski gde dolazi do opštenarodnog "veselja" i igre zvane "udri po vozaču".   

Izvor : Autosport.hrNjih 19 uspelo je da se nagura u Smart i da zatvore sva vrata i prozore. Sve takmičarke morale su da budu visoke bar 152 cm.

 (Dalje)

Posle nedavnog objavljivanja zvaničnih slika novog Audija A6 pažnja fanova nemačke fabrike se okreće budućoj najjačoj verziji ovog modela – Audiju RS6.

 (Dalje)

Senner Audi RS5

17 Dec 2010 - 18:25 Tuning Link

Senner Tuning AG je predstavio tjuning kit za Audijev RS5 koji inače u fabričkom izdanju raspolaže sa 450KS i 430 Nm.

 (Dalje)

Mazda nudi novo zadovoljstvo poklonicima ovog brenda: već od novembra, ljubitelji filma mogu da uživaju u 3D projekcijama bioskopa Kolosej u Tržnom centru Ušće u Sali Mazda XpanD 3D.

 (Dalje)