home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Volkswagen Grupa proširuje svoje proizvodne kapacitete u Kini. Ugovore za izgradnju nove Volkswagen fabrike u Fošanu, u južnoj kineskoj regiji Guangdong, su potpisali prof. dr Martin Vinterkorn, predsednik Upravnog odbora Volkswagen AG i prof. dr Vinfrid Valand, predsednik i direktor Grupe u Kini, zajedno sa predstavnicima partnera FAW-Volkswagen u Fošanu.

 (Dalje)Od kada je u maju predstavljena, nova Volkswagen igrica „Touareg Challenge“ doživela je neverovatan uspeh. Do danas je ova igrica „skinuta“ sa interneta više od milion puta.

 (Dalje)

Broj prodatih vozila u Audi-ju nastavlja da se povećava. U maju mesecu je kompanija iz Ingolštata prodala 14.6% više vozila širom sveta u odnosu na maj prošle godine.

 (Dalje)

Nemačka vlada je odbila zahtev "Dženeral motorsa" (GM) da pruži pomoć njegovoj posrnuloj filijali "Opel", naglašavajući da američka autokompanija ima dovoljno novca za oporavak evropske podružnice.

 (Dalje)

Nakon duže pauze, u ponudu se vratio najmanji "suzuki". Sedma generacija modela "alto" je atraktivnija, bezbednija i štedljivija nego ikad.

 (Dalje)

U sredu, 09.juna 2010. godine kompanija Trgomen-PV d.o.o. ozvaničila je početak prodaje i servisiranja automobila marke Chery u Kraljevu.

 (Dalje)Kao što je bilo i najavljeno, danas se u Mađarskoj održava zvanična prezentacija novog Suzukija Swift, koji će se za potrebe evropskog tržišta i proizvoditi kod naših komšija. 

 (Dalje)

Iz korporacije Kia Motors javljaju da su u maju širom sveta prodali 175.098, što je 23,4% više nego u maju prošle godine.

 (Dalje)

U sredu 09. juna 2010. godine u prodajnom salonu Hyundai Auto Beograda dodeljena je glavna nagrada - automobil i10 Aleksandri Vasiljević, autorki slogana koji će pratiti našu reprezentaciju u Južnoj Africi. 

 (Dalje)

Evropska komisija, izvršno telo Evropske unije, odobrila je Italiji da sa 16 miliona evra pomogne plan kompanije „Fijat” da modernizuje fabriku „Fijat pauertrejn teknolodžiz” u Veroni koja se bavi proizvodnjom pogonskih tehnologija.

 (Dalje)

Kao deo proslave 75-godišnjice, Jaguar je u Australiji lansirao i specijalno izdanje kupea XK, koji će tamošnjim kupcima od kraja ovog meseca biti ponuđen u 3 boje (Indigo Blue, Ultimate Black i Liquid Silver) i samo u 10 komada.

 (Dalje)Australijski HSV (Holden Special Vehicles) je lansirao specijalno izdanje sedana ClubSport kako bi na pravi način obeležio 20-godišnjicu ovog modela.

 (Dalje)

Novosadski MVM Motors (www.mvmmotors.com) u svojoj ponudi ima nekoliko posebnih ponuda za više Chevroletovih modela.

 (Dalje)