home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Po poslednjim vestima, Porscheov dugo najavljivani SUV Macan će premijeru imati u novembru ove godine, i to na Salonu automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)2015 Toyota Prius

30 Maj 2013 - 18:43 Top secret Link

Novi Prius će odlikovati elegantniji dizajn i još veća štedljivost

Nova generacija najprodavanijeg hibrida na svetu biće 70 kg lakša od prethodnika, a pogonski sklop donosiće osetan napredak u štedljivosti. Modifikovani benzinac 1.8 će razvijati više od, trenutnih, 134KS, a invertor i elektromotor biće jedan sklop kompaktnijih dimenzija.

 (Dalje)

Audi A3 MPV

30 Maj 2013 - 13:50 Top secret Link

Britanski magazin Auto Express piše da Audi priprema i MPV verziju novog A3, a objavljuje i jedan render mogućeg izgleda ovog automobila.

 (Dalje)

Chang’an Cinturx

30 Maj 2013 - 09:19 Top secret Link

Chang’an priprema novi sedan Cinturx (do sada poznat pod kodnom oznakom C401) koji će kineskim kupcima biti dostupan u drugoj polovini ove godine.

 (Dalje)

Aktuelna, druga generacija Mazde2 je predstavljena još 2007.godine, a blago doterivanje je doživela krajem 2010. godine. Imajući u vidu da su se u međuvremenu pojavile nove generacije brojnih konkurenata vreme je za naslednika.

 (Dalje)

Novi BMW X5?

29 Maj 2013 - 15:36 Top secret Link

Nemački magazin Auto Motor und Sport je na svom sajtu objavio (slučajno ili ne - ostaje da se nagađa) navodno zvaničnu sliku nove, treće generacije BMW-a X5.

 (Dalje)

Dok mi čekamo da Škoda i zvanično predstavi novu Octaviju RS, na internetu su se pojavili renderi koji pokazuju kako bi mogao da izgleda još jedan Škodin RS model – Rapid RS.

 (Dalje)

FAW-Xiali T012

29 Maj 2013 - 10:37 Top secret Link

Na ovim renderima je FAW-Xiali T012 koji će se u prodaji na kineskom tržištu pojaviti do kraja ove godine.

 (Dalje)

Chery E3

29 Maj 2013 - 09:30 Top secret Link

Novi model kineske kompanije Chery, koji je do sada bio poznat pod kodnom oznakom A19, nosiće naziv Chery E3.

 (Dalje)

Američki Motor Trend piše da Honda ponovo razmišlja o razvoju i proizvodnji manjeg sportskog automobila. Naime, japanski proizvođač je pre trenutne krize zajedno sa naslednikom NSX-a radio na projektu "malog NSX-a" i još nekoliko "naprednih R&D ideja". Zbog krize je sve to manje-više zaboravljeno, ali izgleda da su u Hondi odlučili da uz NSX revitalizuju i ideju njegovog manjeg brata.

 (Dalje)

Dacia Duster facelift

27 Maj 2013 - 18:22 Top secret Link

O obnovljenom Dusteru je već bilo reči, čak se u februaru govorilo da će njegova premijera biti održana u martu ove godine na Salonu automobila u Ženevi, ali se to tada ipak nije desilo. Sada se priča da će se Duster facelift premijerno pojaviti u septembru na Salonu u Frankfurtu, a pojavile su se i špijunske slike jednog maskiranog primerka.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, razvoj novog Hyundaija i10 nastavljen je testiranjem prototipa ovog automobila na evropskim putevima.

 (Dalje)

Pojavile su se informacije da će se nova generacija Mercedesove C klase Coupe prodavati pod nazivom CLK, a takođe će u ponudi biti i CLK Cabrio.

 (Dalje)

Serijska Honda Jade

24 Maj 2013 - 15:33 Top secret Link

Honda je svoj novi model Jade u formi koncepta prikazala prošlog meseca na Salonu automobila u Šangaju, a u međuvremenu su se pojavile i prve slike serijskog modela, i to potpuno nemaskiranog primerka.

 (Dalje)

U Lamborghiniju planiraju da prošire ponudu modela Aventador LP700-4, koji je zvanično predstavljen u martu 2011. godine na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)