home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Chery A3 facelift

23 Maj 2013 - 21:00 Top secret Link

Kineski sajtovi su objavili i špijunske slike potpruno nemaskiranog primeraka obnovljenog Chery modela A3 sedan (kod nas kao Chery Tengo).

 (Dalje)Renault Zoe bez krova?

23 Maj 2013 - 19:43 Top secret Link

Prodaja električnih automobila je definitivno jpodbacila. Veliki planovi koje su imali brojni proizvođači ovakvih automobila nakon početnog buma su debelo u minusu, pa brendovi koji ih proizvode ili obustavljaju proizvodnju do daljnjeg ili smišljaju načine kako da prodaju proizvod. Renault se odlučio za drugu varijantu, pa je svoje električare odlučio da učini primamljivijim.

 (Dalje)

Nemački Auto Bild se u svom najnovijem broju bavi budućim Mercedesovim GT modelom koji se najavljuje kao rival Porscheu 911.

 (Dalje)

Dok u Hyundaiju i definitivno ne odluče da li će kupcima (u Severnoj Americi, Australiji...) ponuditi pick-up model, na internetu su se pojavili renderi koji pokazuju kako bi jedan takav Hyundaijev model mogao da izgleda.

 (Dalje)

Renaultov Koleos će doživeti još jedno doterivanje, a dokaz su i ove nove špijunske slike napravljene negde u Kini.

 (Dalje)

JAC P241 SUV

23 Maj 2013 - 07:15 Top secret Link

Kineski JAC priprema još jedan novi SUV model koji je trenutno poznat pod kodnom oznakom P241.

 (Dalje)

Nova Toyota Corolla, koju je najavio Furia koncept predstavljen na auto showu u Detroitu ovog januara, imaće svoju zvaničnu premijeru 6. juna, a iako japanski proizvođač ne otkriva nikakve informacije o novoj generaciji jednog od svojih najbolje prodavanih modela, objavio je ovih dana teaser fotografiju koja otkriva deo zadnjeg dela vozila pa tako možemo videti kako će izgledati njegova svetla i spojler na prtljažniku.

 (Dalje)

Novi Audi TT će biti puno lakši i ekonomičniji od svog prethodnika, a izvori navode i da će se raditi o modelu sa znatno boljim voznim sposobnostima. Dimenzijama i osnovnim oblikom novitet se neće značajnije razlikovati od sadašnjeg modela, a stajling će biti usaglašen sa poslednjim kretanjima Audijevog dizajna.

 (Dalje)

Nakon što je Citroen već predstavio novi C4 Picasso, ostaje nam da sačekamo i njegovu dužu, Grand verziju sa sedam sedišta. Ipak, nekoliko špijunskih slika novog Citroena Grand C4 Picasso se već pojavilo na internetu, i to zahvaljujući jednom čitaocu sajta Autofacil.es

 (Dalje)

Audi je Quattro Concept premijerno prikazao još na Salonu automobila u Parizu 2010. godine, a po poslednjim vestima, serijski model bi konačno mogao da se pojavi u septembru ove godine, i to na Salonu u Frankfurtu.

 (Dalje)

Britanski magazin Auto Express u novom broju najavljuje novi BMW M3, za koji se kaže da će biti lakši, snažniji, agilniji i brži od modela koji zamenjuje.

 (Dalje)

Chery E2 sedan

22 Maj 2013 - 07:12 Top secret Link

Iz Kine nam stižu špijunske slike budućeg E2 sedana kompanije Chery koji se na tamošnjem tržištu očekuje u drugoj polovini ove godine.

 (Dalje)

Aktuelni Volkswgen Polo se pojavio u martu 2009. godine na Salonu automobila u Ženevi (između ostalog je proglašen i za Evropski automobil godine 2010), a kako je u međuvremenu konkurencija izbacila nove modele (Peugeot 208, Renault Clio IV...) vreme je za izmene.

 (Dalje)

O Ferrariju 458 Scuderia (moguća su i imena Monte Carlo ili Challenge Stradale) se priča već duže vreme, a kako stvari sada stoje, ovaj model će šira javnost moći da upozna u septembru, na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Dakle, ako bi Mercedes-Benz ikada odlučio da ponudi i Shooting Brake verziju E klase, kako bi taj automobil mogao da izgleda? 

 (Dalje)