home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon britanskog magazina EVO, koji je krajem januara objavio jednu špijunsku sliku prototipa buduće sportske Opel Insignije OPC (odnosno Vauxhall Insignije VXR kako će se zvati u Velikoj Britaniji), lovci na auto novitete su uspeli da naprave još bolju fotografiju ovog modela.

 (Dalje)Evo i nove špijunske fotografije novog Chevrolet Camara u kabriolet izdanju, koji je uhvaćen ispred GM-ove Oshawa fabrike.

 (Dalje)

U pripremi i Audi RS3?

17 Mar 2009 - 14:50 Top secret Link

U Audiju navodno razmišljaju da u Audi A3 ugrade novi petocilindrični turbo motor iz upravo promovisanog modela TT RS i da tako naprave Audi RS3.

 (Dalje)

Dok čekamo na zvaničnu promociju (4. aprila), televizija RTL II je objavila novi video prototipova BMW-ovih modela X5 M i X6 M tokom zimskih test vožnji. Oba modela će raspolagati sa motorom snage preko 500 konja, ubrzanje do stotke iznosi manje od 5 sekundi, maksimalna brzina je 250 km/h (elektronski ograničena), a cena preko 100.000 evra...Prema poslednjim, i dalje nezvaničnim vestima, BMW i Fiat će u septembru ove godine, na Salonu automobila u Frankfurtu, predstaviti rezultat svog partnerstva – novi BMW Isetta i novu generaciju Fiata Topolino, koji će deliti zajedničku platformu.

 (Dalje)

 

Salon automobila u Njujorku, koji se održava narednog meseca, biće i mesto svetske premijere Acurinog novog crossover koncepta, koji najavljuje odgovor ove marke na BMW X6.

 (Dalje)

Subaru je novi Legacy u formi koncept vozila predstavio javnosti još u januaru na Salonu automobila u Detroitu, dok bi serijski model navodno trebalo da ugleda svetlost dana već sledećeg meseca na Salonu u Njujorku (ako se to desi, prodaja bi startovala ovog leta, bar u Americi).  

 (Dalje)

Samsung eMX concept

14 Mar 2009 - 00:20 Top secret Link

Renault Samsung Motors (korejski deo Renault-Nissan alijanse, poznat po putničkim automobilima SM3, SM5 i SM7, kao i po SUV modelu QM5 – bratu blizancu Renaulta Koleos) je ovim teaser crtežima najavio da će sledećeg meseca na Salonu automobila u Seulu održati premijeru svog novog koncept automobila eMX.

 (Dalje)

Posle svetske prezentacije SUV modela Yeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi (traje do 15. marta), Škoda, prema poslednjim informacijama, za jesenji Salon u Frankfurtu priprema i Combi, odnosno karavan verziju svog najvećeg modela u ponudi – Superba.

 (Dalje)

Nekoliko dana pre zvanične svetske premijere na Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart), lovci na auto novitete su u Portugalu uspeli da snime potpuno nemaskirani primerak novog Renaultovog Megana u GrandTour, odnosno karavan verziji.

 (Dalje)

Na internetu su se pojavile i ove, navodno prve zvanične slike (skenirane iz nemačkog magazina Auto Motor und Sport) nove generacije Volkswagenovog Pola.

 (Dalje)

Uhvaćena Škoda Yeti

25 Feb 2009 - 11:49 Top secret Link

Dok čekamo da Škoda objavi zvanične fotografije serijske verzije svog novog kompaktnog SUV modela Yeti, čija premijera je zakazana za predstojeći Salon automobila u Ženevi (u formi koncepta je inače predstavljen na istom mestu još pre četiri godine), ipak smo zahvaljujući lovcima na automobilske novitete i ovim slikama nemaskiranog Yetija u prilici da i pre oficijelne prezentacije vidimo kako će taj model izgledati.

 (Dalje)

Kia je nakon jučerašnjih zvaničnih slika svog novog koncepta No 3, spremnog za Salon automobila u Ženevi, objavila i ove dve ilustracije, kojima najavljuje prezentaciju nove generacije SUV modela Sorento (fabeičke oznake Sorento XM), koji će se pred publikom pojaviti u aprilu, na Salonu u Seulu.

 (Dalje)

U pripremi i BMW Z2

21 Feb 2009 - 09:30 Top secret Link

U paleti BMW-a se ispod novog roadstera Z4 nalazi praznina, koju bi već krajem ove godine mogao da popuni novi, manji roadster Z2.

 (Dalje)

Prilikom predstavljanja svojih planova američkom kongresu, Chrysler LLC je objavio i ove kompjuterske ilustracije svojih budućih modela: novog 2010 Jeepa Grand Cherokee i 2011 Chryslera 300C.

 (Dalje)