home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford Mustang by Carlex Design

S obzirom da „muscle“ vozila nisu toliko rasprostranjena van granica SAD, i da nisu čest prizor na putevima Evrope i ostalih kontinenata, tjuning kompanije jedva čekaju da rade na njima.

Jedna od takvih kompanija je i Carlex Design, koja je bila i više nego oduševljena idejom da da fabrički Mustang najnovije generacije odradi u svom stilu. U ovom slučaju, to podrazumeva implementaciju kvalitetnijih materijala, površina „mekanih“ na dodir, kao i kožu, sa kojom „nema greške“.

Ford Mustang by Carlex Design

Istina je da novi Mustang ima daleko kvalitetniji i bolji enterijer od smvojih prethodnika. Naime, dok su stariji modeli bili opremljeni tvrdom plastikom, enterijer nove generacije je više „evropski“. Kao poseban automobil, kompanija Carlex se pobrinula da i njegov enterijer izgleda tako. Vizuelno, crvene površine izrađene od kože predstavljaju kontrast ostatku komande table i tamnim panelima na vratima. Međutim, najviše se ističu sedišta, zahvaljujući jedinstvenom šablonu šara, dok volan poseduje crveni srednji deo i šavove.

Ipak, ne možemo a da ne primetimo da je enterijer ovog Mustanga veoma „bled“ u odnosu na druge projekte kompanije Carlex na modelima Mustang koje smo imali prilike da vidimo u prošlosti.

Izvor: Vrelegume.rs

Foto: Carlex Designčitanja : 347Komentari