home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Isuzu D-Max

Na Beogradskom sajmu će se, u Hali 1, od 30. januara do 1. februara 2020. godine, održati Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva Agro Belgrade 2020, koji predstavlja vodeću sajamsko-konferencijsku manifestaciju za region Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope.

Na sajmskom prostoru, koji je rezervisan za preko 500 izlagača, uključujući najveće svetske kompanije, nastupiti i TRIO Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser za ISUZU vozila, koji će posetioce upoznati sa svim karakteristikama ISUZU D-Max pikapa, jednog od najpopularnijih modela kada je reč o poljoprivrednicima.

Štand ISUZU vozila u Hali 1 obogatiće D-Max pikap u Single Cab verziji, kojeg karakteriše dužina tovarnog prostora od čak 2,3 metra i nosivost preko 1000 kilograma. On će na Agro Belgrade 2020 biti ponuđen po sajamskoj ceni za Satellite paket opreme u iznosu od 21.600 evra (+PDV).

ISUZU vozila na 16. Zimskom seminaru farmera na Tari

I ove godine, već tradicionalno, TRIO Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser ISUZU vozila, učestvuje na 16. Zimskom seminaru farmera, koji se, u organizaciji udruženja Klub 100 P Plus, od 26. januara do 1. februara 2020. godine održava na Tari, u hotelu Omorika.

Isuzu seminar

Kao i prošle, i ove godine, seminar okuplja velik broj učesnika, kako iz oblasti poljoprivredne mehanizacije, tako i prateće opreme, rezervnih delova, maziva, đubriva, pesticida, semena, a tu su i vodeće banke, kao osiguravajuće i lizing kuće.

TRIO Motors će posetiocima ovog savetovanja predstaviti program ISUZU vozila, pre svega, D-Max pikapa, koji je jedan od najpopularnijih na domaćem tržištu, naročito kada je reč o poljoprivrednicima, a zainteresovani mogu dobiti informacije i o kamionskom programu – od lakih pa do srednje teških kamiona od 14 tona bruto nosivosti.

Izvor: Isuzu.co.rsčitanja : 357Komentari