home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Sudar

Ova situacija bi se verovatno završila veoma loše po oštećenog da se nije pojavio snimak sa kamere iz obližnje kuće, na kome se vidi tačno šta se desilo.

"Civilni" Džip Patriot, za čijim volanom je bio policajac, nije se zaustavio na STOP saobraćajni znak i prouzrokovao je ozbiljni saobraćajni udes u rezidencijalnom delu Detriota. Iako je bio kriv, on je na licu mesta uhapsio vozača Honde Sivik, Karlos Martineza, koji je naleteo na Džip. Ova situacija bi se verovatno završila veoma loše po Martineza da se nije pojavio snimak sa kamere iz obližnje kuće, na kome se vidi tačno šta se desilo.

"Sve što je govorio 'udario si policajca, udario si policajca, udario si policajca" i ni u jednom trenutku 'kako si, da li ok'", rekla je Maria Martinez, Karlosova majka. "Ne, oni su mu stavili lisice kao da je kriminalac."

"Rekao je pozovite moje roditelje, zovite moju majku", nastavila je Martinez. "Policijski službenik je rekao 'imaš 27 godina, dovoljno si odrastao, ne trebaju ti roditelji, a i nemaš prava na to sada'."

Policijac je u sudaru polomio jedno rebro i ključnu kosti, dok je Martinez je zadobio par modrica i ogrebotina i nije optužen. Nije poznato da li je policajac kažnjen zbog svojih postupaka.

Izvor: Mondo.rs

Foto: YouTube/screenshot/Johnny Riveračitanja : 747Komentari