home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
O Paris Hilton više možda nekom drugom prilikom, ali prinova u njenoj garaži zaslužuje bar trenutak vaše pažnje. Naime, Paris je sebe za Božić častila novim Bentley Continentalom GT, što naravno ne bi bilo ništa neobično da pomenuti automobil nije sav u ružičastoj boji (uključujući i unutrašnjost i točkove).

 (Dalje)

Švajcarski pronalazač i avanturista Luj Palmer završio je put oko sveta ne potrošivši ni kap benzina u taksi vozilu na solarnu energiju.

 (Dalje)

Novoizabrani predsednik SAD Barak Obama je odlučio da se, još pre zvaničnog stupanja na dužnost u januaru 2009. godine, otarasi svog dosadašnjeg prevoznog sredstva – Chryslera 300C, modela za 2005.-tu.

 (Dalje)Šta Vam prvo pada na pamet kada se pomene Nemačka? Bundesliga, pivo ili možda neki nemački automobil? Najčešća asocijacija za Nemce je sasvim sigurno Mercedes.  

 (Dalje)

Pravoslavni sveštenici od sada patroliraju zajedno sa saobraćajnom policijom putevima Rusije, kako bi neposlušne vozače vratili na pravi put, objavljuje dnevni list Novije izvestija.

 (Dalje)

Više o Toyoti iQ možete pročitati OVDE

Jedan Rumun bio je šokiran kada je na kućnu adresu dobio obaveštenje da mora da plati ogromnu kaznu. U obrazloženju je pisalo da ga je policija snimila dok je vozio svoj 15 godina star Reno čak 498 kilometara na sat.

 (Dalje)

Fanovi Formule 1 su zaista puni ideja. Naime, sem Michaela Arndta iz Nemačke (kome je trebalo 6 godina i 6000 evra, kako bi napravio vernu kopiju Mercedes-McLarenenovog bolida Formule 1 u prirodnoj veličini i to u potpunosti od šibica – o tome više OVDE), evo i jednog koji je Ferrarijev bolid F1 napravio od Lego kockica.

 (Dalje)