home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Više o novom Audiju S4 možete pročitati OVDE

Trinaestogodišnji Liu, dečak iz Pekinga, doručkovao je juče ujutru oko 9 časova na svom stalku za čišćenje cipela, uz parkirane automobile. Pogled mu je pao na autobus koji se približavao poput "razigranog zmaja".

 (Dalje)

VIDEO I : "School´s Out" reklama

 (Dalje)

Chevrolet je objavio video svojih automobila koji "glume" u drugom delu filma Transformers:Revenge of the Fallen. 

Radi se o modelima Corvette Stingray concept (u filmu Autobot "Sideswipe"), Chevrolet Beat ("Skids"), Chevrolet Trax ("Mudflap"), Chevrolet Volt ("Jolt") i novom Chevrolet Camaru ("Bumblebee").   

Više o konceptu Corvette Stingray možete pročitati OVDE.Najmanji auto ikada napravljen, “peel P50”, uskoro će dobiti počasno mesto u poznatom britanskom muzeju u centru Londona “Riplijevo verovali ili ne”. Reč je o automobilu s jednim sedištem koji može da stane u prosečni lift.

 (Dalje)Jedna stanovnica Južne Koreje pala je 771. put na vozačkom ispitu, ali ne gubi nadu da će jednog dana dobiti dozvolu, saopštila je danas policija.

 (Dalje)

VIDEO I : trejler za film Beogradski Fantom

 (Dalje)

Građevinski radovi u centru Graca i pravno su omogućili uklanjanje zaboravljenog automobila sa obeženog parking mesta. Vlasnik je dužan da plati trošak parkiranja, i to u iznosu većem od 21.000 evra.

 (Dalje)U istočnoj Nemačkoj jedan vozač promašio je skretanje, probio zaštitnu ogradu i vinuo se preko nasipa, prizemljivši se na krov crkve.

 (Dalje)