home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ruska saobraćajna policija je u sibirskom gradu Omsk došla na ideju da na pojedinim raskrsnicama postavi kartonske figure čuvenog holivudskog glumca Bred Pita u prirodnoj veličini.

 (Dalje)Ako baš imate veliku želju da bar na jedan dan isprobate ekskluzivni Bugatti Veyron, rešenje postoji. Za to će se naime pobrinuti britanski Holders Vehicle Contracts, gde se Veyron može iznajmiti za (preračunato) 25.000 dolara dnevno!

 (Dalje)

Bizarnom saobraćajnom nesrećom bavila se policija u mestu Kenpina u Poljskoj u kojoj je neoprezni vozač bila tek dvogodišnja devojčica a kolima je pregazila svoju baku, javljaju poljski mediji.

 (Dalje)

Dvadesetdvogodišnji Dimitri K. iz Moskve odlučio je da kupi novi Mercedes SL600, ali je prilikom probne vožnje slupao tri automobila.

 (Dalje)Predstavništvo japanskog „Micubišija” na Novom Zelandu je rešilo da se suprotstavi ekonomskoj krizi tako što će svakom kupcu modela s pogonom na sva četiri točka pokloniti – kozu.

 (Dalje)

Vozači londonskog "crnog taksija" su najljubazniji, najpouzdaniji i najbolje poznaju svoj grad, pokazalo je jedno Internet istraživanje. Londonski taksi je dobio i najbolje ocene za čistoću i lakoću s kojom se može pozvati.

 (Dalje)Besan zbog toga što nisu hteli da mu prodaju dve flaše alkohola, pijani 50-godišnji Englez je svojim "rols rojsom" uleteo kroz izlog u supermarket i povredio 6 žena.

 (Dalje)