home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Mada je bilo nekih (doduše nezvaničnih) vesti da će Citroen na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu izložiti i studiju moderne reinkarnacije svog legendardnog modela 2CV6 (Spaček), to se nije desilo. Ipak, to ne znači da francuska kompanija nema čime da proslavi 60 – godišnjicu ovog modela, koja će biti obeležena 7. oktobra.

 (Dalje)Švedska kompanija Vizualtech je za kupca iz Dubaija (tačnije za Dubai race boat company) dizajnirala 8,8 metara dugačak katamaran, za čiji izgled je inspiracija pronađena u Audijevom sportisti R8.

 (Dalje)

Britanski proizvođač luksuznih automobila Bentley ove jeseni će na tržište izbaciti laptopove sa belim zlatom, u vrednosti od 10.000 funti (12.669 evra), saopštila je ta kompanija.

 (Dalje)

Renaultova rumunska filijala Dacia ne osvaja kupce nekim boli glava dizajnom ili najmodernijom tehnikom, već pre svega cenom, koja je skoro upola manja od konkurencije. I upravo ovo poslednje je i poenta ove nove italijanske TV reklame za novi Sandero...Citroen je pre nekoliko dana krenuo sa prikazivanjem nove "Staying Alive" reklame za obnovljeni Citroen C4. Reklama je inače snimljena na ulicama Menhetna i prikazuje C4 u obliku robota, koji pleše uz remiks "Staying Alive" by MC Lita (aka Klas Ahlund).Preuzeto sa : Danas.co.rs

Zastavin Jugo ponovo se pojavljuje u nekom holivudskom filmu - ovaj put u tinejdžerskoj komediji "Beskonačna lista Nika i Nore" čija se premijera u SAD očekuje 3. oktobra.

 (Dalje)

Više o VW Routanu možete pročitati OVDE.Jedan Amerikanac iz Sinsinatija, koji kaže da nema poverenja u papirni novac, polovinu sume potrebne za kupovinu novog automobila platio je metalnim novčićima. Zaposleni u salonu automobila bili su zapanjeni kada im je sedamdesetogodišnji Džems Džojs, plaćajući vozilo, istovario nekoliko limenih kanti punih kovanica.

 (Dalje)

Više o Audiju TTS možete pročitati OVDENovi Ford Ka, koji će zvaničnu svetsku premijeru imati 2. oktobra na Salonu automobila u Parizu, dobio je i jednu od uloga u najnovijem nastavku serijala o Džejmsu Bondu – "Quantum of Solace".

 (Dalje)

Ova reklama za Audi A4 je emitovana na kineskoj televiziji tokom svečanog otvaranja Olimpijskih igara u Pekingu, a naglasak je na progresu. Međutim, posebno je zanimljiv deo reklame gde se Mercedes zamenjuje Audijem A4; valjda u stilu "Mercedes je star i prevaziđen, a Audi nov i progresivan". Očekujemo odgovor Mercedesa na ovu Audijevu provokaciju...Mini Clubman rikša

10 Avg 2008 - 00:25 Zanimljivosti Link

Kako bi što uspešnije promovisao novi Mini Clubman u Kini (reklamiran kao "The other Mini"), tamošnji uvoznik je od jednog primerka ovog automobila napravio – rikšu (nazvanu "The other rickshaw"); valjda u želji da se bar deo pažnje domaćih i stranih medija sa Olimpijade u Pekingu prenese i na Mini Clubman.

 (Dalje)